Acasa MagazinLife Masterchef şi bucătăria care a înnebunit concurenţii (video)

Masterchef şi bucătăria care a înnebunit concurenţii (video)

scris de Z.V.
4 afisari

Bucataria “MasterChef”, visul tuturor concurentilor veniti in competitia de la Pro Tv, se va dovedi a fi un loc in care creativitatea si abilitatea concurentilor de a gati contra cronometru vor fi greu puse la incercare.

Masterchef si bucataria care a inebunit concurentii

Cu o suprafata de aproximativ 1200 de metri patrati, impartiti intre bucataria propriu-zisa si camara, magazia de echipamente si zona de prezentare, cu aproximativ 250 de ustensile, accesorii de lucru, de preparare si de prezentare diferite, in mare parte profesionale, cu un total de peste 400 de materii prime si ingrediente de pe toate continentele, cam tot ceea ce isi doreste un bucatar sa aiba la dispozitie pentru buna organizare si reusita a meniului, bucataria “MasterChef” va fi pentru unii ca o cursa nebuneasca, pentru altii o provocare continua, iar pentru unii un cosmar.

Multitudinea de ustensile si echipamente specifice unei bucatarii de ultima generatie ii vor lasa cu gura cascata pe concurenti, care vor fi mai mult decat incantati de ceea ce vor gasi aici.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult