Acasa MagazinLife MasterChef si emotiile supei crema de cartofi (VIDEO)

MasterChef si emotiile supei crema de cartofi (VIDEO)

scris de D.S.S.
32 afisari

A venit foarte emotionat la prima editie de la la MasterChef si a tremurat aproape tot timpul: “Intalnirea cu juriul, e ca si cum ai escalada un munte sau ai face un sport extrem. Solicitant, Dumnezeule!”.

MasterChef si emoriile lui Sidia Sissoko cu supa de cartofi

Sidia Sissoko are 45 de ani, e nascut dintr-o mama romanca si un tata guinez, din Africa de Vest. La baza este inginer, dar in prezent este “stay-at-home dad”. “Rodica, sotia mea, e dragostea vietii mele, am doi copii minunati. Sotia mea nu gateste, e placerea mea sa stau in bucatarie. Ador momentele cand vine toata lumea la masa!” a spus el.

MasterChef a debutat cu cozi de crocodil si aroganţa lui Mihai Stanescu (VIDEO)

Preparatul pe care l-a adus in concurs MasterChef de la ProTV –  o supa crema de cartofi , cu menta (minutul 16,18). “Asta am si eu in meniu la restaurant”, i-a spus Florin Dumitrescu. In timp ce juriul ii gusta mancarea facuta de el, a tremurat si a transpirat tot, cu atat mai mult cu cat pe chipurile juratilor nu se putea citi ABSOLUT NIMIC. “Dumneavoastra vreti sa luati un sort cu cateva legume fierte si pasate?” l-a intrebat Catalin Scarlatescu. “Mie, personal, mi-ati facut o surpriza. Dar nu ma asteptam sa fie in halul asta. In halul asta de bun! Raspunsul meu e DA” l-a felicitat Sorin Bontea.
MasterChef – Cele mai tari momente din 20 martie 2012 (VIDEO)l

Catalin Scarlatescu a spus NU, Florin Dumitrescu i-a spus ca a facut o supa “geniala”. “Si acum ce facem?” l-a intrebat Florin pe concurent. “Pai, vin sa va pup?” a raspuns el, fericit ca merge mai departe, in hohotele de ras ale juratilor de la Master Chef.


M.c. 20.3.2012 – p1 – www.emisiuni.net de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult