Acasa MagazinLife Mazăre asaltat de brunete FOTO

Mazăre asaltat de brunete FOTO

scris de L.M.
29 afisari

Radu Mazăre s-a distrat cu trei brunete la un show de circ desfăşurat in club.

Radu Mazare a petrecut vineri noapte in club BOA din Bucureşti, alături de cele trei frumuseti cu care a realizat inedita sedinta foto pentru revista Playboy. La masa lor s-au alaturat si alte fete frumoase, toate inghesuindu-se sa ii capteze atentia nonconformistului primar. Printre fetele prezente in club s-a aflat si Andreea Bododel, despre care Mazare preciza ca fiul sau ar fi fost candva indragostit.

Protagonistul primului pictorial intr-o revista dedicata barbatilor a asistat pana dimineata la un adevarat spectacol de circ, mutat in club, denumit ,,Cirque du Nuit”, care se doreste a fi o adevarata industrie a spectacolului, avand loc pana acum in nenumarate orase mari ale lumii. In premiera in club BOA, s-au desfasurat o multime de clovni, acrobaţi, efecte vizuale, dans, muzică, dar şi artişti intr-o bila imensa amplasata pe scena, iar animatoarele au facut la finalul programului un show incendiar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult