Acasa MagazinLife Mediafax, cel mai popular brand de ştiri generale pe Facebook

Mediafax, cel mai popular brand de ştiri generale pe Facebook

scris de M.A.
1 afisari

Mediafax.ro este pe primul loc la categoria „Ştiri generale” într-un top al celor mai populare branduri din presa românească pe Facebook, conform unui raport realizat de Facebrands.ro, un serviciu nou de monitorizare a paginilor de Facebook din Romania.

Mediafax.ro, cel mai popular brand de ştiri generale pe Facebook

 Potrivit raportului lansat luni de dezvoltatorii Facebrands.ro – agenţia de comunicare în social media Standout si Byte Flux – Mediafax.ro are cei mai multi fani pe Facebook dintre site-urile de ştiri generale, dar este pe primul loc şi într-un top mixt ce include atât publicaţiile tipărite cotidiene integrate cu ediţiile lor online, cât şi publicaţiile exclusiv online.

Astfel, la momentul lansării raportului, Mediafax.ro avea 16.389 de fani pe Facebook şi este urmat în „top 5 online” de site-urile Apropo.ro (11.616 fani), HotNews.ro (9.642 fani), Realitatea.net (9.103 fani) si Revista Presei Online (4.539 fani).

Citeste mai mult

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult