Acasa MagazinLife Medicii români din Marea Britanie au avut Balul de Crăciun

Medicii români din Marea Britanie au avut Balul de Crăciun

scris de R. C.P.
212 Afisari

Ambasadorul României la Londra, Dr Ion Jinga, a participat, în calitate de invitat special, la Balul de Crăciun organizat de Societatea Medicală Română din Marea Britanie (SMR UK), la Crowne Plaza Hotel din Londra.

Medicii români din Marea Britanie au avut Balul de Crăciun

Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul a reunit cadre medicale de origine română care îşi desfăşoară activitatea în Marea Britanie. Şi a avut un scop caritabil. Fondurile obţinute din donaţii sunt destinate programului intergeneraţional “Niciodată singur – voluntari aproape de vârstnici”, derulat de Fundaţia Principesa Margareta a României.

În deschiderea evenimentului, Ambasadorul României a apreciat colaborarea excelentă cu comunitatea medicală. El a subliniat eforturile ambasadei pentru apropierea comunităţilor româneşti, în vederea promovării valorilor şi imaginii României în Marea Britanie..  Preşedintele SMR-UK, Dr Radu Burtan, a adresat mulţumiri pentru sprijinul constant acordat Societăţii Medicale Române de către Ambasada României la Londra şi a reafirmat angajamentul cadrelor medicale de a continua să se implice în proiecte care au ca scop eficientizarea sistemului medical din România, se spune în comunicatul ambasadei.

Dr Mihaela Cârmaciu, director în cadrul SMR-UK responsabil cu medicina de familie, a făcut o prezentare powerpoint a programului în curs de derulare în parteneriat cu Fundaţia Principesa Margareta a României. A pledat, în context, pentru implicarea medicilor români, ca voluntari, în acordarea de asistenţă medicală beneficiarilor programului. La eveniment au participat peste 70 de cadre medicale de origine română care îşi desfăşoară activitatea la unităţi spitaliceşti de pe întreg cuprinsul Marii Britanii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS