Acasa MagazinLife Meniu la Kremlin: vită cu salată şi râmă vie

Meniu la Kremlin: vită cu salată şi râmă vie

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Guvernatorul regiunii Tver, Dmitri Zelenin, şi-a atras criticile preşedinţiei ruse, publicând pe internet fotografia unei râme găsite în salată în timpul unei recepţii oficiale la Kremlin, relatează joi presa rusă.

“Ar trebui fără îndoială să le sugerez colegilor mei jurişti să redacteze un nou articol de lege privind activităţile guvernatorilor şi să introducă o procedură de ‘destituire pentru prostie’”, a declarat pentru ziarul electronic gazeta.ru Serghei Prihodko, citat de Mediafax, unul dintre principalii consilieri ai preşedintelui Dmitri Medvedev. “Şi le sugerez tuturor celor care ar vrea să îl invite la ei pe Zelenin să se gândească bine înainte de a face acest lucru”, a adăugat el, evocând din nou “iresponsabilitatea şi prostia” liderului regional. Guvernatorul regiunii Tver, aflată la 170 de kilometri nord de Moscova, a publicat marţi fotografia cu râma din farfuria sa, însoţită de un comentariu pe site-ul Twitter: “Iată ce se întâmplă în sala Aleksandr (de la Kremlin). Vita este însoţită de o salată şi de o râmă vie”. Această remarcă şi fotografia dispăruseră joi dimineaţă de pe site-ul guvernatorului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult