Acasa MagazinLife Merkel si Medvedev au mancat caracatita cu gandul la Paul

Merkel si Medvedev au mancat caracatita cu gandul la Paul

scris de Ziua Veche
28 afisari

.Presedintele rus Dmitri Medvedev si cancelarul german Angela Merkel au luat masa impreuna la Ekaterinburg, intre felurile servite fiind si caracatita, si – cu gandul la celebra molusca Paul, ce a prezis infrangerea Germaniei in semifinala Campionatului Mondial de fotbal din 2010 – au discutat si despre fotbal.

Vicepremierul rus Viktor Zubkov a fost cel care a adus in discutie fotbalul la o intalnire de joi, la Ekaterinburg, cu cancelarul Merkel. Oficialul rus a lasat sa se inteleaga ca daca n-ar fi fost predictiile lui Paul, Germania ar fi invins Spania in semifinala Campionatului Mondial. “Desigur, daca nu ar fi fost Paul – stiti despre cine vorbesc, caracatita Paul – totul ar fi fost in regula”, a remarcat Zubkov, citat de NewsIn. “Ieri (miercuri – n.r.) l-am mancat impreuna (Merkel si Medvedev – n.r.) pe confratele sau la restaurant”, a adaugat presedintele rus. El a dat asigurari ca numerosi responsabili rusi au sustinut Germania la Campionatul Mondial castigat duminica de Spania.

De altfel, caracatita Paul e pe cale sa devina si aplicatie pentru iPhone. O societate braziliana a dezvoltat un program care alege intre doua optiuni; utilizatorul tasteaza cele doua optiuni, iar o versiune animata a oracolului cu opt tentacule alege intre cele doua posibilitati. De pilda: “Cinema sau teatru? Pizza sau sushi? Marcia sau Andrea? Intrebaţi caracatita!”, sugereaza aplicatia. Insa alegerea lui Paul taxeaza utilizatorul cu 99 de centi pentru a-i indica alegerea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult