Acasa MagazinLife Metrorex interzice „No Pants Subway Ride”. Călătorii indecenţi vor fi amendaţi

Metrorex interzice „No Pants Subway Ride”. Călătorii indecenţi vor fi amendaţi

scris de A.P.
64 afisari

Metrorex nu şi-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), iar cei care tulbură ordinea şi linişte publică sau sunt indecenţi vor fi amendaţi.

Metrorex nu şi-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou)

Metrorex interzice „No Pants Subway Ride”

Surse citate de mediafax.ro au spus că Metrorex are obligaţia de a transporta pasagerii în condiţii decente, iar cei care ar călători fără pantaloni, ar da dovadă de lipsă de respect faţă de ceilalţi călători, precizând că angajaţii vor sesiza Poliţia Metrou în cazul în care cineva încalcă ordinea şi liniştea publică sau este indecent.

„Este un act de indecenţă şi de lipsă de respect faţă de ceilalţi călători”, au precizat reprezentanţii Metrorex, adăugând că dacă vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sancţiuni conform legii.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfăşoare pentru prima dată şi în Bucureşti, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult