Acasa MagazinLife Michael Douglas continuă lupta cu cancerul

Michael Douglas continuă lupta cu cancerul

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, continuă să lupte cu boala sa, urmând un tratament împotriva cancerului la gât şi încearcă să ducă o viaţă normală, informează dailymail.co.uk.

Actorul a fost fotografiat de curând ducându-şi fiica la şcoală. În timp ce Douglas se concentrează pe ameliorarea stării sale de sănătate, prietenul său Danny DeVito a ridicat, la Zurich, premiul Golden Icon în numele acestuia.

Michael este foarte puternic. Se însănătoşeşte cu fiecare film pe care îl face. De aceea îi tot spun sa lucreze cât mai mult” a declarat DeVito, care a jucat împreună cu Michael Douglas în filmele “Idilă pentru o piatră preţioasă” şi “Giuvaerul Nilului” , cu ocazia festivităţii de la Zurich.

Potrivit Mediafax, săptămâna trecută, soţia actorului, Catherine Zeta-Jones a renunţat la planurile de a urmări competiţia de golf Ryder Cup, după ce a fost prezentă la ceremonia de deschidere. În mod normal aceasta ar fi asistat la competiţie împreună cu soţul său, amândoi fiind iubitori de golf. “Michael nu va călători cu mine weekendul acesta. Trebuie să-şi încheie tratamentul”, a declarat actriţa.

“Rezistă foarte, foarte bine si toată lumea este foarte încântată de progrese. Doctorii sunt foarte mulţumiţi şi tocmai încheie opt săptămâni istovitoare de tratament”, a adăugat Catherine Zeta-Jones.

Actriţa a renunţat la un nou rol pentru a putea petrece mai mult timp cu soţul său pe parcursul luptei acestuia cu boala. Zeta-Jones ar fi trebuit sa joace rolul lui Vivien Leigh în filmul Săptămâna mea cu Marilyn/ My Week With Marilyn alături de Kenneth Branagh şi Michelle Williams, un personaj pe care spunea că este nerăbdătoare să îl interpreteze.

0 comentariu

Opinia Publica 21-09-2010 - 01:47

Nu ne intereseaza timpeniile unui Betiv ca acest Cristi. Bea ba ciorba de potroace si trezeste-te. Hai, valea!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult