Acasa MagazinLife Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones divorţează

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones divorţează

scris de L.M.
12 afisari

Actorii Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au decis să divorţeze, informează sâmbătă Europa Press şi El Mundo, care scriu că, după câteva săptămâni de zvonuri pe această temă, revista Star şi Gtres au confirmat informaţia despre dezmembrarea unuia dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

După 13 ani de căsătorie, cuplul pare să fi decis să-şi spună adio. În toţi aceşti ani de căsătorie, cuplul a depăşit mai multe încercări.

Prima s-a produs în august 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât. Tratamentul dur la care a fost supus, care a presupus chimioterapie şi radioterapie, a reprezentat una dintre perioadele cele mai dure din viaţa actorului. Caherine Zeta-Jones s-a aflat permanent alături de soţul ei, sprijinindu-l în această luptă. Totuşi, afirmaţiile controversate ale actorului, care s-a declarat convins că a făcut cancer la gât pentru că practica sexul oral, au scos-o din minţi pe actriţă şi au contribuit la erodarea relaţiei de cuplu.

A doua încercare a avut legătură cu actriţa galeză. Catherine Zeta-Jones a fost internată la 30 aprilie într-un centru specializat pentru tratarea sindromului bipolar, boală de care suferă actriţa şi care se manifestă prin schimbări bruşte de dispoziţie şi comportament haotic. La fel cum făcuse soţia lui pentru el, şi Michael Douglas a fost alături de soţie, declarându-se în permanenţă mândru de ea.

Totuşi, revista Star dă asigurări că tocmai aceste schimbări bruşte de dispoziţie au fost principalul motiv pentru care Michael Douglas a decis să pună capăt celor 13 ani de căsătorie.

4 comentarii

jan dinu 04-08-2013 - 07:11

— ALLLO ZIUA —
Lasati lesbianismele ,aflati unde este PONTA : la mare ori la munte
shi locatia pe mapamond !
Ori shi-a luat vacantza undeva in Calabria – CaLLabrese pentru
un alt doctorat mai autentic ??
Luati-va poponeturile shi mergeti pe teren …ca paparazzi daca
vreti sa va mai citeasca oamenii ( in special Eu JD – americanul )
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-08-2013 - 16:23

….Sire,

Lass’O Dreaq cu …puulitichia dambovitzeana,

Este sub nivelul tau ,nobiliar !

pss; (Phuslama batrina, nu le mai …corcoli pe h’
ispanice , pe balkoanne !Vezi ca si la Maykalu, de la
Asta i-sa , aplecat !)

zweistein 04-08-2013 - 14:02

E si normal ca Michael Douglas a facut cancer, pai Zeta-Jones se dadea cu rimel la ochiul dracului, ca sa clipeasca mai sexy si deci mai atragator.

ValVerde 04-08-2013 - 14:55

Tocmai ca nu, ca ea se spala pe ochiul dracului cu dero si-i dadea cu odicolon, dar lui Michael ii placea rimelul altora si-l minca pe nemestecate.

Zeta-Jones a inceput sa-si schimbe personalitatile, sa dea ceva variatie casatoriei, cum ar veni un threesome.

Femeie, de’….crede ca noi cind cautam ochiul dracului ne uitam la personalitate…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult