Acasa MagazinLife Michael Jackson credea că cineva încerca să îl omoare, spune Lisa Presley

Michael Jackson credea că cineva încerca să îl omoare, spune Lisa Presley

scris de Ziua Veche
3 afisari

Lisa Marie Presley a declarat că nimeni nu ar fi putut să îl salveze pe fostul ei soţ Michael Jackson de la o moarte prematură şi că „i-a fost dat” ca viaţa să i se încheie mai devreme, informează people.com, citat de Mediafax.


Fiica lui Elvis Presley a declarat totodată că, în prezent, regretă că nu a făcut mai mult pentru a-i salva viaţa starului. „Ştiu că este naiv să cred că aş fi putut să îl salvez, dar mi-am dorit acest lucru”, a declarat Lisa Marie Presley, joi, în emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, vorbind despre mariajul ei cu Michael Jackson şi despre moartea acestuia. „Îmi doresc să-l fi sunat de mai multe ori, să îl întreb ce mai face. Dacă am încercat măcar să îl sun? Sincer… regret că nu am făcut-o”.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol.

Lisa Marie Presley consideră că stilul de viaţă al lui Michael Jackson, adeseori considerat un „zeu”, a fost motivul pentru care nimeni nu îndrăznea să îl contrazică pe cântăreţ în legătură cu obiceiurile sale periculoase din viaţa de zi cu zi.

„Dacă el nu te dorea prin preajmă, dacă încercai măcar să îl faci să se confrunte cu ceva cu care el nu dorea să se confrunte, el chiar avea puterea de a te face «să dispari» – acest lucru era valabil chiar şi pentru familia lui. Cred că era ca un tren care se îndrepta într-o anumită direcţie şi pe care nimeni nu putea să îl oprească„, a declarat Lisa Marie Presley.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, ea a vorbit despre ultima conversaţie „coerentă” pe care a avut-o cu Michael Jackson, cu care s-a căsătorit în 1994 şi de care a divorţat după câteva luni. „Eram departe, iar el voia sa vadă ce mai fac”, a povestit Lisa Marie, referindu-se la discuţia ei telefonică din 2005 cu Michael Jackson. „A încercat să spună ceva, pentru a vedea dacă eu voi reacţiona din punct de vedere emoţional. Nu am făcut-o”, a mai spus ea.

Atunci când Michael Jackson a întrebat-o dacă încă îl mai iubeşte, Lisa Marie i-a răspuns: „I-am spus că îmi este indiferent. Nu i-a plăcut acel cuvânt. A plâns”.

Lisa Marie a povestit cu această ocazie şi modul în care s-a încheiat acea conversaţie: „Avea sentimentul că cineva încerca să îl omoare pentru a pune mâna pe averea lui şi pe catalogul lui muzical”. Totodată, ea a precizat faptul că Michael Jackson a pronunţat numele unor persoane, dar nu a dorit să le dezvăluie în emisiunea realizatoarei Oprah Winfrey.

Lisa Marie Presley, în vârstă de 42 de ani, locuieşte în prezent în Marea Britanie, împreună cu soţul ei, chitaristul Michael Lockwood. Lisa Marie Presley are patru copii.

0 comentariu

Europeanuul 21-09-2010 - 11:42

70 pentru, 2 contra si 3 abtineri. Care-i baiul? I

Inregistrarile video oglindesc atitudinea sfidatoare a pesedistilor fata de electoratul lor (pensionarii romani). Parasirea salii este ca si parasirea locului accidentului. Denota o lipsa profunda de maturitate si responsabilitate. Asta nu disculpa asa zisa frauda, Dar prin atitudine marsava, opozitia s-a autodescalificat.

informatorul 21-09-2010 - 23:33

pentru portocali in parlament majoritatea se impune prin vot opozitia are mijloce democratice negocierea si logica ia cazul de fata era o lege organica si trebuie o majoritate calificata odata ce opozitia paraseste sala votul final nu mai e valabil daca se voteaza ceace sa intimlat cine are capul pe umeri amina votul finalpina la prima sedinta asta numai daca majoritatea respecta regulile minime ale democratiei in cazul de fata demagogi ca tine se impun si prostesc pe cei neinformati si sunt destui asa ati ajuns in parlament dar e un proverb –cind pricepe prostul nici in gaura de sarpe nu mai ai scapare

urbos 22-09-2010 - 00:14

Cu ineptiile astea ai dovedit o data pentru totdeauna ca esti complet cretin.

Apropo vierme, ai votat cu ei ca sa stii daca gestul te reprezinta sau nu?

saracie ion 22-09-2010 - 04:37

s-a cam buhait prezentatoarea meteo. nu mai prezinta interes ptr sefu.

din pacate cat este tatucu nu o sa se intample nimic bun in justitie.

vezi ex-

http://www.dailymotion.com/video/xb7fhl_traian-basescu-radulescu-stefan-ter_news

Iosif 22-09-2010 - 07:46

Stiu prea bine ca nu exista alta solutie la criza grava in care se afla Romania. De asta nici nu se inghesuie sa revina la guvernare.
Au furat cu totii, au distrus infrastructura economica (industria si agricultura, petrolul, flota), au crat structuri parazitare in sistemul bugetar, au dat diplome nemeritate la toti orbetii si le-au marit salariile. Nu mai au din ce sa scoata bani ca sa mentina nivelul de trai anterior. Se bazeaza doar pe valuta adusa in tara de romanii care muncesc in strainatate.
Toate partidele, absolut toate, sunt dirijate din afara tarii si actioneaza inpotriva noastra, a romanilor. Sunt sincronizate in actiunile de destabilizare a Romaniei. Urmeaza sa dezmembreze tara, sa o imparta intre unguri si altii care vor veni din Orientul Mijlociu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult