Acasa MagazinLife Michael Jackson urina pe el şi era aproape orb

Michael Jackson urina pe el şi era aproape orb

scris de Cristian Vultureanu
625 Afisari

Michael Jackson avea o stare de sănătate „mai bună decât media persoanelor de vârsta sa”, avea un nivel bun al colesterolului, iar arterele sale erau curate. Totuşi, el avea prostata inflamată, dificultăţi la urinare şi suferea de vitiligo, o maladie caracterizată printr-o depigmentare a pielii.

Medicul legist care a efectuat autopsia lui Michael Jackson a declarat, marţi, că starul era prea slăbit ca să-şi fi administrat singur propofol – substanţa anestezică ce i-a provocat moartea -, în timp ce Conrad Murray, acuzat de uciderea cântăreţului, spune că acesta era aproape orb. Medicul legist Christopher Rogers a făcut această declaraţie marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, unde a fost chemat să depună mărturie în procesul medicului Conrad Murray, judecat pentru omuciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson.

Mărturia lui Rogers este total opusă tezei avocaţilor apărării, potrivit cărora „regele muzicii pop” şi-ar fi administrat singur doza de medicament care i-a provocat moartea. Mărturia medicului Christopher Rogers, de la Institutul de medicină legală din Los Angeles, a fost însoţită de proiecţia unei fotografii şocante: cea a cadavrului gol al starului, pe masa de autopsie, cu părţile genitale acoperite de o bandă neagră. Mama artistului, Katherine Jackson, şi una dintre surorile acestuia, Rebbie – singurele membre ale familiei Jackson care au participat la audierile de marţi dimineaţă -, au părăsit sala de judecată înainte de mărturia lui Rogers, nu au văzut această fotografie şocantă şi nu au auzit detaliile despre autopsie.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente, în special din cauza „unei grave intoxicări” cu propofol. Conrad Murray a recunoscut că i-a administrat propofol cântăreţului american în dimineaţa morţii acestuia – la cererea lui expresă -, însă a respins acuzaţiile procurorului potrivit cărora şi-a părăsit pacientul şi i-a asigurat îngrijiri medicale „foarte îndepărtate de standardele cerute”.

Marţi dimineaţă a fost difuzată şi înregistrarea interogatoriului la care a fost supus Conrad Murray la două zile după moartea starului. În această înregistrare, Murray spune că starul era aproape orb şi avea enorme dificultăţi la urinare. „Vederea lui era foarte, foarte proastă. Am putea spune că era orb„, a spus Murray. De altfel, în momentul morţii, Michael Jackson purta un cateter pentru recoltarea urinei şi un tub nazal prin care primea oxigen. Totodată, Murray spune în înregistrare că lui Jackson i se întâmpla să urineze pe el. Murray a mai povestit că l-a tratat deseori pe Michael Jackson pentru deshidratare şi epuizare şi că starul se hrănea foarte prost, pentru că „nu-i plăcea să mănânce”, iar atunci când mânca, prefera orezul şi puiul. El a mai spus că Michael i-a povestit că mama lui îl obliga să mănânce în copilărie, de aici dezinteresul pentru a se hrăni.

3 comentarii

Athina-Aurelia Costea ( Brasov )-o inima daruita LUI MICHAEL 16-10-2011 - 00:34

RUSINE sa va fie – presa MIZERABILA, si mana dreapta a Diavolului !! Sa va bata D-ZEU cum o sti mai bine, pe buna dreptate, pentru MIZERIILE pe care continuati cu incapatanare demonica sa le aruncati asupra acestui INGER MICHAEL !! Toata vremea de decenii, altceva ce ati mai facut, decat a-i murdari numele si creatia si a ascunde opiniei publice ADEVARURILE si Dreptatea LUI ??!! Voi L-ati distrus, dar tot voi veti primi indarat ceea ce semanati !! Veti da socoteala candva, CUIVA pentru toate, pe buna dreptate !!

Ciu Huhu 16-10-2011 - 04:56

:)))))) Doamneeee, da proasta rau te facu ma-ta!

doctoru 16-10-2011 - 06:43

vai tu, Athina, ai buba la cap. Zaludo.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS