Acasa MagazinLife Michael Schumacher ar putea rămâne definitiv în comă

Michael Schumacher ar putea rămâne definitiv în comă

scris de C.S.
5 afisari

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher ar putea rămâne definitiv în starea de comă indusă în care află de aproape trei săptămâni.

Michael Shcumacher ar putea rămâne în comă pentru tot restul vieții.

”Poate au fost complicaţii. Vorbim despre o chestiune de viaţă şi de moarte. Teoretic, o comă indusă poate fi menţinută o viaţă întreagă. Nu ar dăuna creierului”, a declarat Andreas Ziegler, neurochirug la Universitatea Clinică de Neurochirurgie din Oldenburg.

Schumacher se află în comă indusă artificial de la accidentul suferit la schi, în staţiunea Meribel, pe 29 decembrie, anul trecut. De obicei, pacienţii sunt scoşi din comă indusă după 1-2 săptămâni.

”Rănile pe creier sunt printre cele mai complicate răni pe care le poate suferi corpul uman. Nu se pot face predicţii cu privire la perioada în care o persoană îşi poate reveni din comă sau la eventualele complicaţii”, a mai spus dr. Ziegler.

Michael Schumacher a fost supus unor noi teste de către medicii francezi, care vor să determine ce părţi ale creierului fostului pilot sunt afectate. Surse apropiate echipei medicale afirmă că exista în continuare un risc ca pacientul să dezvolte complicaţii neaşteptate, cum ar fi infecţiile sau hemoragiile cerebrale.

3 comentarii

pathfinder 16-01-2014 - 15:06

„Teoretic, o comă indusă poate fi menţinută o viaţă întreagă.”
Si cum i-ar folosi asta lui Schumacher ?!?

Interesant este ca a participat la 308 curse de F1 fara prea mari accidente dar i-a venit de hac o partie de schi…

BULA 17-01-2014 - 07:49

Cine sare pari multi, pana la urma ia unul in kur.

vic 17-01-2014 - 19:54

ce soarta !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult