Acasa MagazinLife Michelle, mândră că Barack a renunţat la fumuri

Michelle, mândră că Barack a renunţat la fumuri

scris de M.A.
87 Afisari

Prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a declarat marţi că este foarte mândră de soţul ei, preşedintele Barack Obama, care, după cum a afirmat ea, s-a lăsat de fumat de aproape un an.

Michelle, mândră că Barack a renunţat la fumuri

Foto: tmz.com

„Da, s-a lăsat de aproape un an”, a confirmat dna Obama, în timpul unei întâlniri cu un grup de jurnalişti la Casa Albă, dând în acelaşi timp asigurări că ea nu a insistat ca soţul ei să se lase de fumat şi că nu a mai evocat de atunci acest subiect. „Când cineva face ceea ce trebuie să facă, nu trebuie să arate”, a adăugat ea în glumă, potrivit cotidianului USA Today, citat de Agerpres.

Ea a indicat că dl Obama a găsit resurse pentru a renunţa la fumat mulţumită fiicelor lor, care au insistat că el să abandoneze tutunul.

La 9 decembrie, purtătorul de cuvânt al lui Obama, Robert Gibbs, a indicat că preşedintele nu a mai fumat de nouă luni, dar că recunoaşte că a te lăsa de ţigară este o „luptă” dat fiind stresul la care liderul este supus.

Obama s-ar fi lăsat astfel de fumat după ce a fost publicat ultimul lui buletin de sănătate oficial, la 28 februarie 2010, în care medicul preşedintelui a indicat că liderul trebuie să „îşi continue eforturile pentru a se lăsa de fumat”. Presat cu întrebări despre modul în care Obama a reuşit să nu recidiveze, Gibbs a răspuns că „el este încăpăţânat”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult