Acasa MagazinLife Michelle Obama va apărea pe un album hip-hop

Michelle Obama va apărea pe un album hip-hop

scris de L.M.
2 afisari

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, va apărea pe un album hip-hop care promovează stilul de viaţă sănătos, intitulat „Songs for A Healthier America”.

Michelle Obama va apărea pe un album hip-hop

Prima doamnă a Statelor Unite a apărut deja în videoclipul piesei „Everybody„, primul single extras de pe acest album, care va ajunge în magazine în luna septembrie, informează contactmusic.com.

Michelle Obama promovează de mulţi ani o campanie la nivel naţional, intitulată „Let’s Move”, care vizează introducerea stilului de viaţă sănătos în rândul tinerilor americani.

Cântecul „Everybody” a fost lansat la începutul acestei săptămâni, iar videoclipul său a avut premiera pe site-ul postului NBC, marţi, transmite Mediafax,

Albumul „Songs for A Healthier America” include multe colaborări cu artişti cunoscuţi din muzica rap şi hip-hop, care au acceptat să cânte împreună pentru a promova viziunea lui Michelle Obama despre o naţiune mai sănătoasă, iar cele 19 piese de pe acest disc au fost înregistrate cu scopul de a-i face pe tinerii americani să ducă o viaţă mai activă şi să devină astfel mai sănătoşi.

Deşi nu pare un album tipic de hip-hop, discul conţine toate elementele acestui stil, cu ritmuri caracteristice, versuri care rimează şi multe staruri rap care colaborează pentru a susţine o cauză comună. Albumul conţine şi câteva pasaje audio cu vocea lui Michelle Obama.

2 comentarii

CONGO 15-08-2013 - 02:48

@ Briel

VELVERDE A PIERDUT DEFINITIV, dovada este chiar in aceasta poza de mai sus cu cariera roci de unde s-a extras sisturile.

Da-i clic pe poza si vezi, roca mare gris si plata din centru-dreapta lasa se se vada gaura de sist (mai albicioasa) in lungul ei.

Acum este dovedit si ca „miselie sistoasa” vine de la Michelle, ma miram eu de unde are bani de breton in forma de inimioara, plus zacamintele de argint pe care, iarasi, le poarta la gat.

Asculta-ma pe mine, guvernul american e bagat in sist pana la gat!

ValVerde 15-08-2013 - 04:01

Vrei sa zici Wall Street, care e guvernul american, e bagat in Michelle pina-n git?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult