Acasa MagazinLife Micul Obama turnat la Jakarta

Micul Obama turnat la Jakarta

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un film despre copilaria lui Barack Obama este in pregatire in Indonezia, lansarea lui fiind prevazuta cu ocazia vizitei pe care presedintele american o va efectua in luna iunie in arhipelag, informeaza Agerpres.


 

Damien Dematra a spus ca filmul ecranizeaza cartea sa de succes, „Obama, copilul din Menteng”. Menteng este numele cartierului in care a trait Obama intre 1967 si 1971, dupa ce mama lui s-a recasatorit cu un indonezian.

Filmul de 100 de minute va fi turnat in doua saptamani, pana la sfarsitul acestei luni, pentru a fi gata la vizita presedintelui, programata initial in martie si amanata pentru iunie. Barack Obama este foarte popular in Indonezia, tara musulmana cea mai populata din lume, de la alegerea sa in 2008. „Filmul se bazeaza pe evenimente reale”, a spus Dematra, sperand ca „tinerii din Indonezia si din toata lumea sa fie inspirati de Obama si sa nu le fie teama de diferente”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult