Acasa MagazinLife Mihaela Borcea “dansează pentru tine” la Pro TV

Mihaela Borcea “dansează pentru tine” la Pro TV

scris de L.M.
333 Afisari

În ringul de la “Dansez pentru tine”, vineri seara, la Pro Tv, îşi va face apariţia Mihaela Borcea, prima nevastă a conducătorului dinamovist Cristi Borcea.

Mihaela Borcea “dansează pentru tine” la Pro TV

Devenită vedetă după divorţul de Cristi Borcea, Mihaela va dansa un tango in scop umanitar alaturi de unul dintre membrii baletului emisiunii, fost concurent in competitia visurilor, Petrisor Ruge. Mihaela Borcea, imbracata intr-o rochie neagra, senzuala asemeni dansului pe care il va executa, va incerca sa raspunda cu eleganta provocarii de a dansa in direct pentru prima data in platoul de la “Dansez pentru tine”.

Perechile concurente care vor avea de executat coregrafii de freestyle, dar si stiluri de dans trase la sorti de fiecare cu tema comuna, Balul Cenusaresei. Proba de freestyle va debuta cu un dans demonstrativ executat cu trei dintre membrii baletului, Robert, Emil si Luiza. Tema Balul Cenusaresei va fi exemplificata de fostii concurenti Adriela Morar, fosta partenera a lui Smiley, si Decebal Negoita, fostul partener al Laviniei Parva din sezonul trecut.

Tensiunea va veni din cauza duelului dintre Andreea Ibacka si partenerul ei, Paul, si Daniel Nitoiu si partenera lui Alexandra Maresi care se va intinde si dincolo de ringul de dans. Daca Daniel si Alexandra vor intruchipa niste majorete intr-unul din dansurile serii, Andreea va deborda de energie in pasi de freestyle. Duelul va fi astfel si in gradene, dincolo de ringul de dans.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS