Acasa MagazinLife Mihai Chițu – Vocea României a demisionat și știe ce va face cu cei 100.000 de euro

Mihai Chițu – Vocea României a demisionat și știe ce va face cu cei 100.000 de euro

scris de G. D.
13 afisari

Mihai Chițu, câștigătorul de la Vocea României, spune că va investi banii câștigați în cele două direcții importante din viața lui, familia și muzica. Acesta a acordat primele interviuri imediat după câștigarea titlului și trofeului „Vocea României”.

Mihai Chițu, câștigător Vocea României

Mihai Chițu, câștigător Vocea României (FOTO: PROTV.RO)

Emoționat după câștigarea celei de-a teria ediții a show-ului Vocea României, Mihai Chițu a dovedit că este mult mai stăpân pe el decât antrenorul său, Horia Brenciu. După ce a reușit să interpreteze mai bine decât Brenciu melodia de final, după acordarea trofeului, Mihai Chițu a anunțat că a demisionat de la locul său de muncă și se va concentra pe cariera muzicală.

Acesta a declarat la Știrile ProTV că nu a crezut că va câștiga concursul. „Întotdeauna in viata mi-a lipsit, si am spus asta in fiecare interviu, increderea in mine, am fost deficitar la capitolul asta. Si la fiecare etapa prin care am trecut in concursul asta, cand vedeam cate o voce mai buna, cand o auzeam eu mai buna, ma lua frica. Imi spuneam, trebuie sa o inving, pana la urma de asta am venit si eu aici, o sa cant si eu, am si eu sansa mea. Fiecare etapa a fost cate un hop, am trecut-o, am fost preferatul publicului, m-am trezit in finala, nu mi-a venit sa cred ca sunt in finala si m-am propus sa ma bucur in finala. Asta a fost unicul meu premiu, sa ma bucur, indiferent care ar fi fost rezultatul. Deja ajunsesem in finala, telul meu era sa cant o data pe scena aia, faptul ca am ajuns in finala era foarte tare.”

Referitor la antrenorul său, Mihai Chițu este convins că a învățat foarte multe de la Horia Brenciu. „M-a invatat de la a respira, a fi tu insuti si sa nu incerci sa spui niste prostii in care nu crezi, sa fii alt om, sa fii cu picioarele pe pamant. Am intarziat si m-a pus la colt vreo 15 minute. Cand am gresit mi-am luat-o, nu m-am suparat. Omul asta m-a invatat cat a putut in lunile astea ce inseamna industria asta. Incepi un ABC cu el, depinde de mine acum sa iau ce e mai bun de la el. M-a ajutat enorm sa castig Vocea Romaniei.”

Însă dincolo de trofeu și faimă, Mihai Chițu a câștigat și 100.000 de euro, premiul care ar trebui să-i schimbe viața. „M-am hotarat ce voi face cu banii”, a spus Mihai la Știrile Protv. „Viitorul familiei mele, sotia si fetita mea si muzica. Trebuie sa faci o investitie… mie imi trebuie un band, sa canti live, lumea ma asteapta. Trebuie sa investesc in pasiunea mea. Voi investi in familie si in muzica.”

Mihai Chiţu spune despre el că este solist vocal şi că toată viaţa a fost autodidact. Cu toate că a început să cânte de la 5 – 6 ani, abia la liceu şi-a dat seama că are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.

A făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor de la trupa Krypton şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a început o colaborare cu trupa Înalta Societate, cu care a cântat timp de trei ani. A urmat o pauză în cariera sa muzicală, iar în 2009 s-a reapucat de cântat. În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5. După Direcţia 5, a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu 2zece Band, scrie Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult