Acasa MagazinLife Mihai Ghezea ar fi pus la cale compromiterea cântăreţei Carmen Şerban

Mihai Ghezea ar fi pus la cale compromiterea cântăreţei Carmen Şerban

scris de L.M.
22 afisari

Cântăreaţa Carmen Şerban are susţinerea unui martor cheie după ce a a fost acuzată că a avut o relaţie amoroasă cu minora Ana Claudia.

Mihai Ghezea ar fi pus la cale compromiterea cântăreţei Carmen Şerban

Una dintre apropiatele cântăreţei, Alina, susţine că totul a fost pus la cale de Mihai Ghezea, un fost iubit al cântăreţei. Tânăra spune că a cunoscut-o pe Carmen în urmă cu doi ani, iar ulterior a lucrat la una dintre publicaţiile ce îi aparţin omului de afaceri. „Am cunoscut-o în urmă cu doi ani, printr-un prieten comun.

Ea era atunci cu Mihai Ghezea, el e în spatele acestei poveşti. Acum doi ani mie mi s-a propus să o pozez în ipostaze inedite, cu femei sau cu bărbaţi. Mihai Ghezea mi-a propus să fac sex cu ea pentru a mă filma. Vroia să dea totul la ziar. Am refuzat”,a spus Alina, pentru Click .
Fata susţine că Ana Claudia, cea care a iscat acest scandal sexual, a locuit o vreme cu Ghezea. În acest timp, spune ea, cei doi au pus la cale o strategie prin care să o denigreze pe Carmen. La rândul lui, Mihai Ghezea a infirmat toate spusele brunetei Alina, susţinând că totul este o înscenare. „Nimic nu este adevărat”, a spus Ghezea.

1 comentariu

Chris P. 15-02-2012 - 23:36

hmm… In Romania orice dezaxat poate sa vina sa spuna in presa orice tampenie despre oricine si automat lumea il si crede. De ce sa te chinui tu dupa aia sa demonstrezi ca nu era adevarat?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult