Mihai Petre şi soţia sa Elwira au deschis o Academie de Dans | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Mihai Petre şi soţia sa Elwira au deschis o Academie de Dans

Mihai Petre şi soţia sa Elwira au deschis o Academie de Dans

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Juratul de la show-ul “Românii au talent” şi soţia sa, Elwira au deschis în seara zilei de joi, 27 septembrie Academia de Dans “Mihai Petre”.

Mihai Petre şi Elwira au deschis o Academie de Dans (foto:ziaruloval.ro)

Mihai Petre a anunţat într-un comunicat de presă, remis de mediafax că proiectul era în desfăşurare de ceva vreme, însă abia acum a ajuns la stadiul pe care Mihai şi Elwira şi l-au dorit. Mihai Petre a precizat că „Noi am început să antrenăm încă din 2002, dar la nivel de performanţă. Şcoala noastră se mândreşte cu câteva dintre cele mai bine clasate perechi din ţară, însă prin desciderea acestei Academii vrem să lucrăm cu toţi cei care iubesc dansul. Cursurile noastre sunt dedicate persoanelor care îşi doresc să înveţe să danseze, indiferent că sunt la un nivel începător sau mai avansat.“

Evenimentul de deschidere a avut loc chiar într-una din sălile Academiei de Dans, aflată în centrul Sema Park din Bucureşti. La ceremonia de deschidere, invitaţii au putut urmări câteva demonstraţii uluitoare ale celor mai bune perechi. De la jive, rumba, samba până la tango sauvals, ringul de dans a vibrat sub paşii dansatorilor care i-au lăsat mască cu mişcările lor pe cei prezenţi.

Printre surprizele serii au fost perechile de juniori, copii de numai 7-8 ani, care s-au mişcat aproape ireal pentru vârsta lor, dar şi o pereche de seniori, care a dat o lecţie importantă celor de faţă: dansul se poate face la orice vârstă, atâta vreme cât există pasiune. Un alt moment special al serii a fost demonstraţia făcută de Alina Petre, sora lui Mihai, şi partenerul ei, Paolo Campigotto, aceştia fiind cea mai bine clasată pereche din România în clasamentul mondial şi finalişti la Cupa Europeană, secţiunea standard.

Toţi cei invitaţi au avut parte de prima lor lecţie de dans. Aceştia au învăţat alături de Mihai, Elwira şi ceilalţi antrenori câţiva paşi savals şi salsa, ringul devenind neîncăpător.

Informaţii despre programul Academiei de DansMihai Petre” se găsesc pe site-ul oficial al acestuia, care poate fi accesand prin linkul de AICI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult