Milionari americani cer alocaţie de şomaj | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Milionari americani cer alocaţie de şomaj

Milionari americani cer alocaţie de şomaj

scris de D.P.
5 afisari

Aproximativ 2.500 de cereri au fost primite de către autorităţile federale americane de la cetăţeni a căror avere este estimată la un milion sau mai mult de dolari.

China are peste un milion de milionari

Milionari americani cer alocaţie de şomaj

Milionarii americani au decis să-şi îmbunătăţească situaţia materială şubrezită de criză pe seama statului, într-un moment în care SUA traversează cea mai gravă situaţie economică din anii 30 ai secolului trecut, potrivit The Daily Mail. Cereri pentru alocaţia de şomaj au depus încă aproape un milion de persoane cu venituri anuale de aproximativ 100.000 de dolari, ceea ce nu este chiar puţin într-o ţară în care majoritatea populaţiei trăieşte de la salariu la salariu.

Printre alte exemple frapante de aroganţă, autorităţile evocă solicitarea pentru ajutor guvernamental venită din partea a 18 gospodării, în condiţiile în care veniturile acestora depăşesc 10 milioane de dolari pe an. Experţii explică această absurditate prin faptul că este posibil ca cineva dintre milionari să fi lucrat doar câteva luni, iar restul anului să fi stat fără activitate sau poate că milioanele de dolari aparţin rudelor acestora.
În 2009, circa 11,3 milioane de americani au solicitat alocaţie de şomaj, menţionează un raport al comisiei de experţi a Congresului.

1 comentariu

BULA 05-10-2012 - 10:18

Nu va mirati !
Bogatanii sunt extrem de zgarciti si de calculati. Daca pot sa ciupeasca niste bani de undeva, de ce sa n-o faca ?
Cunosc bogatani in familia carora chiar si cheltuielile cele mai marunte sunt trecute intr-un caiet, la centima. La mine acasa ne intrebam pe ce s-au dus putinii bani, dupa ce vedem ca s-au terminat. De ce sa ne mai complicam cu evidenta lor, ca e clar ca n-ajung ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult