Acasa MagazinLife Milionarul Bogdan Buta, patronul UNTOLD, a abuzat sexual doi băieți minori (VIDEO)

Milionarul Bogdan Buta, patronul UNTOLD, a abuzat sexual doi băieți minori (VIDEO)

scris de Șt. C
296 Afisari

Acuzații extrem de grave la adresa patronului festivalului Untold, Bogdan Buta. Milionarul ar fi abuzat sexual doi băieți minori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, scrie Ziar de Cluj.

Detaliile înfiorătoare au fost făcute publice de jurnalistul Liviu Alexa. El susține că patronul festivalului UNTOLD ar fi făcut sex în 2021 cu Adrian și Ștefan, ambii minori, după ce anterior ar fi invitat în total trei băieți acasă la el. Ei ar fi fost „agățați” pe o aplicație de dating.

Presupusele victime au povestit că au fost îmbătate și drogate înainte de a fi abuzate sexual. Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 9 spre 10 februarie 2021, conform Ziar de Cluj.

După ce i-ar fi abuzat sexual, i-ar fi amenințat

Culmea e că Buta nu i-ar fi întrebat nicio clipă pe cei doi băieți ce vârste au! Mai mult, apoi, după consumarea orgiei, i-ar fi amenințat pe minori că îi caută pe acasă sau pe la școală, pentru că puștii îi furaseră două perechi de adidași, conform sursei citate.

În plus, milionarul s-ar fi oferit să le dea 2.000 de lei pe card, pentru a le cumpăra tăcerea.

Discuții incredibile online: „Ai vrea să vii în vizită?”

Buta i-ar fi „agățat” pe cei doi puști pe Tinder.

Acuzații extrem de grave: Patronul UNTOLD, milionarul Bogdan Buta, ar fi abuzat sexual doi băieți minori
Acuzații extrem de grave: Patronul UNTOLD, milionarul Bogdan Buta, ar fi abuzat sexual doi băieți minori
Apoi, în cadrul discuției, milionarul l-ar fi anunțat pe Ștefan că el e top dominant.

Le-ar fi dat să bea șampanie Moet

Fără să întrebe ce vârstă are Ștefan, Buta ar fi fost mai degrabă preocupat dacă el și prietenii săi sunt „clean”.

Ulterior, Buta le-ar fi chemat un Uber, le-ar fi indicat unde stă și, în mai puțin de 25 de minute, toți 3 minorii ar fi ajuns în fața vilei sale somptuoase. Unul dintre ei, Adi, mai precaut, a făcut o poză pe furiș cu casa. Timp de trei ore, Buta le-ar fi dat de băut șampanie scumpă, adică „Moet roze”! Apoi ar fi recunoscut că e patronul UNTOLD.

Ștefan, una dintre presupusele victime ale patronului UNTOLD, a relatat că, atunci când au ajuns acasă la Buta au văzut într-o scrumieră două chiștoace de joint, semn că se fumase cannabis înainte. Ba ar mai fi găsit și pe balcon într-o scrumieră cannabis. Bogdan Buta ar fi spus că el nu fumează, că au fost doi prieteni înainte și au fumat ei.

Problema ar fi și cu starea de moment a lui Adi și a lui Ștefan după ce au băut „doar” șampanie. Ștefan a relatat că are doar flash-uri din timpul actului sexual și că, la un moment dat, s-a trezit brusc din euforie și i s-a făcut frică, zicând că vrea să plece acasă.

Milionarul le-ar fi cerut să-i restituie 3 perechi de adidași, care costă în jur de două mii de euro

Părăsit la parter, Adi s-ar fi simțit frustrat și ar fi luat o decizie surprinzătoare: să îi fure lui Buta două perechi de adidași Yeezy și una de Balenciaga, o foiță Versace și niște căști Apple.

Ștefan, minorul de 16 ani, ar fi coborât agitat. Minorii ar fi părăsit locuința cel mai probabil în jurul orei 3.30 noaptea. Ulterior, Buta ar fi observat că puștii i-au furat adidașii. Și că i-ar fi luat și 60 de euro de pe comodă. Le-ar fi scris în nici o oră de când părăsiseră casa, că el vrea înapoi ce i se furase. Milionarul le-ar fi cerut să-i restituie 3 perechi de adidași care valorează în jur de două mii de euro, mai relatează ziardecluj.ro.

I-ar fi amenințat că le distruge viețile

Dorind să își recupereze bunurile, Bogdan Buta i-ar fi amenințat, în primă fază pe minori. Le-ar fi spus că are prieteni în poliție, că le distruge viețile.

Apoi, milionarul i-ar fi chemat la „negocieri”. Ar fi avut loc două întâlniri cu toții împreună și una doar cu Ștefan, minorul de 16 ani, toate la el acasă. La ultima întâlnire doar cu Ștefan, Buta i-ar fi dat de înțeles că doar pe el îl place!

„Ce spune Kaufland despre pedofilie?”

Liviu Alexa precizează că se va adresa, în urma dezvăluirilor, inclusiv reprezentanților Kaufland, sponsorul principal al Untold.

„Îl vom aborda negreșit și pe domnul Andrei Secrețianu, Manager Departament Procurări, Evenimente din partea Kaufland, sponsorul principal al Untold, care dă anual 2 milioane de euro pentru a fi cap de afiș la eveniment:

Promovează Kaufland sexul cu minori, domnule Secretianu?”, scrie Liviu Alexa.

Jurnalistul mai arată că așteaptă și reacția primarului Clujului, Emil Boc.

În plus, în acest caz, a fost sesizată ambasada EAU, din moment ce, în două săptămâni, la Dubai, va avea loc festivalul UNTOLD. Articolul a ajuns inclusiv la ambasadele de la București care au Islamul ca religie oficială. Inclusiv Mitropolitul Clujului, Andrei, a fost înștiințat, la fel ca Muftiul Iusuf Murat, cel care conduce lumea musulmană în România.

Reprezentanții IPJ Cluj au anunțat, luni după-amiază, că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă. 

„Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult