Acasa MagazinLife Milionarul Columbeanu vrea pensie alimentară de la nevastă

Milionarul Columbeanu vrea pensie alimentară de la nevastă

scris de L.M.
7 afisari

Irinel Columbeanu a cerut instanţei să-i acorde dreptul la o pătrime din veniturile Monicăi.

Irinel Columbeanu vrea pensie alimentara de la MonicaAceasta s-a angajat de curând ca PR al clubului Bellagio din Bucureşti, informează Libertatea.

Monica Columbeanu a cerut, luni, magistraţilor încredinţarea fetiţei şi a solicitat din partea lui Irinel 1/3 din veniturile lunare realizate de acesta.

În replică, Irinel a cerut custodia Irinei şi o pensie alimentară egală cu o pătrime din veniturile lunare ale lui Moni.

4 comentarii

glasul legii 22-03-2011 - 13:28

da asa-i legea inca domle o patrime pt un copil, irinel are dreptate. monica nu are intrucat cere o treime ceea ce revine la doi copii.

antimonica 22-03-2011 - 13:36

Sa va dau un motiv, stimati si deontologi ziaristi, pentru care Iri a cerut conform legii, pensie alimentara de 25% (remarcati nu o treime cat a pretins cotzocarla! ). V-ati gandit ca poate vrea sa dovedeasca noua minciuna a Monicai privitaore la existenta un contract de munca ? Chiar ne crede atat de imbecili sa ne imaginam ca ar sta 8 ora la program (hic! in timpul zilei!) prestand ce anume? Ca nu stie decat sa se imbrace, sa se dezbrace, sa stea la machiat, sa se plimbe si sa presteze servicii sexuale. Asta cred ea si patroana oribilei spelunci ca inseamna PR? Pe 4000 eu lunar? Nu e nimeni sa le explice? Si nu e nimeni de la Asigurarile de sanatate sa se sesizeze despre acest mediatizat concediu medical de 10 zile, oferit pt niste vanatai, nu se stie de ce medic unei persoane care nu a platit nici un leu contribuite? De ce s-ar lua din banii amaratilor si bolnavilor pentru confortul unei depravate? Iii sugerez lui Irinel sau perosanelor in drept sa solicite o explicatie de la Casa de asigurari de sanatate.

lucia 22-03-2011 - 14:00

ai mult venin in matale, domnule „anti-TOTUL”, trateaza-te, nu face bine la ficati, apropo, ai ceva pe lumea asta cu care sa fii de acord??

antimonica 22-03-2011 - 15:27

yeap, am ! sunt de acord ca Moni e o fosta dansatoare la bara, pasata pe vremuri intre interlopi, bagata la inaintare spre Irinel. Nu foarte frumoasa, nu foarte proasta, cu ambitii mari, documentata pana in ultimul moment in privinta sexului, s-a gandit bine, a zis stau 5 ani cu mosu, ii torn un plod si apoi il jonglez cat vreau cu banutii, ca o sa dea fraieru pt copil, fara sa se uite. Intre timp ea si-a vazut de viata ei a avut relatiile pe care si le-a dorit, ne-a intoxicat cu emisiunea ei penibila si cu mofturile ei de mare doamna care nu poate manca decat fructe de mare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult