Acasa MagazinLife Minciună. Oana Zăvoranu nu e însarcinată

Minciună. Oana Zăvoranu nu e însarcinată

scris de L.M.
1 afisari

Oana Zăvoranu nu va deveni mamă. Vedeta Tv nu este însărcinată, așa cum susținea în urmă cu câteva zile. Dezvăluirea a fost făcută, luni, de directorul Spitalului CF2, doctorul Eugen Tănase, care se ocupă de Oana.

Oana Zăvoranu a fost la vrăjitoare

Oana Zăvoranu a fost la vrăjitoare-foto CanCan

“Nu sunt semne de sarcină, clinice sau paraclinice, în cazul Oanei Zăvoranu. În prezent, ea este destul de bine ca tonus și psihic. Nu este speriată ca aseară și este liniștită. O să mai stea în spital, probabil, până mâine. Nimeni din familie nu este cu ea, dar a venit să o viziteze Anamaria Prodan”, a declarat doctorul Tănase, precizând, potrivit Liberatatea, că vedeta tv poate fi suspusă unei intervenții chirurgicale dacă nu i se va opri hemoragia.

„Ieri, când a fost adusă la spital, era speriată, dar nu cu parametri negativi. Hemoragia nu i s-a oprit, a devenit mai abundentă și va fi suspusă unei intervenții chirurgicale, dacă aceasta nu va înceta”, a adăugat medicul.

Oana Zăvoranu a fost transportată duminică de un echipaj SMURD de prim ajutor la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală din cauza unei hemoragiii nazale şi a unei stări lipotimice, adică de leşin. De la Urgenţă, Oana Zăvoranu a fost transferată la Spitalul CF2

Oana Zăvoranu a declarat la începutul săptămânii trecute că este însărcinată “într-o lună şi ceva” şi că tatăl copilului este noul ei iubit, Tudy.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult