Acasa MagazinLife Minculescu – Artistul anului 2009

Minculescu – Artistul anului 2009

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a primit, duminica seara, trofeul „Artistul anului” 2009 în cadrul celei de-a opta editii a Galei Premiilor Muzicale oferite de Radio Romania Actualitati, informeaza Agerpres. Un premiu special a primit maestrul Nicolae Nitescu, caruia i-a fost înmanat „Premiul de excelenta” pentru întreaga cariera.


Andra care a plecat acasa cu doua distinctii – „Cel mai bun cantec pop”, cu piesa „Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”, si premiul pentru „Cea mai buna interpreta”.
Tot doua trofee au primit si Vasile Seicaru – „Cel mai bun album folk”, cu albumul „În orasul cu floare de tei”, si „Omul cu chitara” – si trupa Voltaj – „Cel mai bun artist pop-rock” si „Cel mai bun album pop-rock”, pentru „V8”. Inna, alaturi de trupa Play&Win, a primit premiile pentru „Cel mai bun cantec pop-dance” cu piesa „Amazing” si pentru „Cel mai bun artist pop-dance” al anului 2009, iar trupa Play&Win a castigat trofeul pentru „Cel mai bun compozitor”.
Recompensata pentru activitatea muzicala din 2009 a fost si reprezentanta Romaniei la Eurovision 2010, Paula Seling, careia i-a fost înmanat premiul pentru „Cel mai bun album pop” pentru albumul „Culeg vise”. 
Premii au mai primit si Tony Tomas pentru „Cel mai bun interpret”, DJ Project si Giulia pentru „Cel mai difuzat artist al anului”, Bloggers pentru „Cel mai bun debut” si copilul Moise Badulescu care a fost recompensat cu distinctia „Premiul Radio Romania”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult