Acasa MagazinLife Mirabela Dauer: “I-as pune si pe parintii Madalinei Manole si pe familia lui la zid si i-as impusca”

Mirabela Dauer: “I-as pune si pe parintii Madalinei Manole si pe familia lui la zid si i-as impusca”

scris de Ziua Veche
80 Afisari

Mirabela Dauer a lansat un atac violent, intr-o interventie telefonica la emisiunea Agentul VIP de la Antena 2, la adresa celor care denigreaza numele Madalinei Manole, spunand ca daca ar putea i-ar impusca pe toti, incepand cu familia cantaretei, cu sotul si cu familia acestuia.


 

„Ea a muncit de 20 de ani pentru altii, pentru familia ei, pentru barbatii pe care i-a avut, mai buni sau nemernici. Cine e de vina? Ea? Daca ar fi dupa mine, sa ma ierte toata lumea, in clipa asta i-as pune si pe parintii ei si pe familia lui la zid si i-as impusca. Ei i-au facut raul asta. Toti sunt de vina. Ea a muncit pentru ei. Familiile astea nesimtite… Ani de zile a fost cu mine in turneu. Isi cumpara doua veste ei si restul nepotilor, mamei, parintilor si sotilor. Nu va e rusine sa o denigrati in fata lumii? Madalina a fost un om minunat. Cum puteti sa o scoateti dementa? Voi nu aveti dreptul sa vorbiti despre ea, nici parintii ei, nici parintii lui, nici Puiu… nimeni. Copilul asta v-a tinut pe toti. Eu stiu cu cate valize venea din Germania si din America. V-a imbracat si v-a hranit pe toti. Voi nu ati meritat copilul asta pe care l-ati ingropat. O sa va duceti toti dupa ea si o sa platiti rau. Sunt revoltata”, a declarat Mirabela Dauer.

Cititi mai multe pe vedeta.ro.

0 comentariu

Curat Murdar 16-09-2010 - 10:06

Va fi ca la extragerea de la 6 din 49. Cu un programel simplu puteti sa-l scoateti castigator la alegeri pe cine vreti voi.

Curat Murdar 16-09-2010 - 14:14

manink kakat in publik.Asa sint eu.Kind nu fak laba , manink kakat.

caramache 17-09-2010 - 05:01

Tu ai mancat atata kakat, incat iti imaginezi ca toata lumea mananca.

mache. 17-09-2010 - 05:04

Este suficient un programator.

caramache 17-09-2010 - 15:31

Tu ai mancat atata kakat, incat iri imaginezi ca toata lumea mananca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult