Acasa MagazinLife Mirabela intervine brutal in Scandalul din familia Madalinei Manole

Mirabela intervine brutal in Scandalul din familia Madalinei Manole

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.Mirabela Dauer a lansat un atac dur la adresa sotului regretatei Madalina Manole, cerandu-i sa ii lase pe parintii artistei sa isi vada nepotul. „Daca esti demn si barbat, domnule Puiu, si ai iubit aceasta femeie, care ti-a dat o sansa sa fii fericit, lasa-i pe acesti oameni, pe parintii Madalinei, impaca-te cu ei si da-le nepotul sa-l vada. ”


Mirabela Dauer a explicat faptul ca, din punctul sau de vedere, Madalina a „mimat” fericirea, atat in timpul casniciei cu Serban Georgescu, cat si in casatoria cu Mircea Petru. Interpreta i-a certat pe toţi cei care au aparut dupa moartea Madalinei la televiziune pentru a insinua ca regretata artista avea probleme psihice.

 „Madalina nu a fost dementa, ci un om integru, demn, un om minunat, o gospodina extraordinara. Asta trebuie sa stie lumea pentru ca ea nu si-a pus poalele in cap la televizor. Ea a fost prea denigrata, m-au revoltat trepadusii care s-au perindat prin platouri pentru a vorbi despre Serban sau despre Puiu. Despre Madalina, nu spuneau nimic altceva decat ca era nebuna. Ea isi dorea ca toata lumea sa fie fericita, cumpara cadouri cu atata incantare pentru atata lume. Ea era fericita doar in turnee. Ce tot povestesc astia? Serban era la fel de dictator ca si Puiu, un dictator care nu si-a lasat soţia sa cante nicio piesa compusa de alt compozitor in afara de el. Madalina si-a pus in cap, din aceasta cauza, toţi compozitorii. Contrar aparenţelor, Mada era foarte, foarte docila. Ea nu a stat 15 ani cu serban pentru niste compoziţii ci pentru ca il iubea. Ea si-a mimat fericirea in ambele casnicii. A fost o artista extraordinara si un om minunat”, a povestit Mirabela.

Integral aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult