Acasa MagazinLife Mircea Badea se lansează în muzică

Mircea Badea se lansează în muzică

scris de Ziua Veche
6 afisari

Realizatorul emisiunii „În gura presei” va urca pe scenă alături de Raluca Leahu, colega sa de la radio, cei doi urmând să interpreteze pe 9 octombrie atât piese compuse de DJ-iţă, cât şi cover-uri celebre, la Hard Rock Cafe.


Mircea Badea va cânta alaturi de colega sa, Raluca Leahu, cea care a pus bazele proiectului Magnolia si l-a atras pe realizatorul de radio şi televiziune în lumea muzicală, informează Mediafax.

Fosta prezentatoare la MTV Romania, DJ la Radio ProFM, în prezent DJ la RadioZU şi asistent de emisie pentru Mircea Badea, Raluca Leahu – Magnolia doreşte să aducă „live” o muzică nouă pe scenele româneşti şi invită publicul să redescopere plăcerea dansului şi a distracţiei.

„Este vorba despre un produs muzical nou, care abordează genul electro-disco-pop. Raluca este vocea Magnolia şi cântă de 11 ani în diverse trupe bucureştene precum Nitro sau Zebre. Toată această experienţă s-a concretizat într-un produs fresh, dinamic şi modern, care credem că va influenţa şi va orienta piaţa muzicală românească spre o direcţie nouă.”, au declarat membrii trupei.

0 comentariu

Victor Radulescu 20-09-2010 - 14:25

… SUA sa-i retraga din OM pe cei 5 milioane de „cetateni” ai sai, decat sa mai acorde cetatenie pentru inca 100.000.

Smith 20-09-2010 - 15:26

Inainte de a fi controlata in totalitate de ovrei, in America nu intra oricine. Se faceau controale medicale serioase si cei declarati necorespunzatori erau intorsi in tarile de origine. Albii (anglo-saxoni si germani) erau majoritari, nu ca acum, cand in America sunt primiti toti degeneratii si a ajuns presedinte unul de origine africana.

Ester Blum 20-09-2010 - 17:50

Ai uitat sa mai adaugi ceva……emigratia romana(origine rromi)care sunt o adunatura de golani betivi si hoti…….

pavel 21-09-2010 - 19:15

Bush a desmintit aceasta declaratie…..
100.000 cioace….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult