Acasa MagazinLife Miss Bucureşti 2012: Vezi cum arată cea mai frumoasă bucureşteană

Miss Bucureşti 2012: Vezi cum arată cea mai frumoasă bucureşteană

scris de Laurentiu Banches
41 afisari

Alina Friţu, concurenta intrată în concursul Miss Bucureşti 2012 cu numărul 6, a impresionat juriul şi a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Bucureşti.

Alina Fritu - cea mai frumoasă bucuresteana ?

La competiţia Miss Bucureşti 2012, care s-a desfăşurat în seara zilei de joi, la Plazer Summer Club, au participat în finală 20 de tinere, care au avut de trecut patru probe de concurs – proba ţinutei de zi, proba costumului de baie, proba rochiei de seară şi proba interviului, conform agerpres. Câştigătoarea a fost aleasă de cei 10 membri ai juriului, care au oferite puncte de la 1 la 10 pentru fiecare probă de concurs.

Câştigătoarea concursului, Alina Friţu, are 20 de ani, 172 de centimetri înălţime şi dimensiunile 88/61/93. Pe locul doi s-a clasat Larisa Avramescu , în vârstă de 22 ani, având înălţimea de 170 de centimetri şi dimensiunile 82/64/90, pe locul 3 fiind clasată Gabriel Dumitru, care a avut aceleaşi dimensiuni cu ale secondantei, însă la 181 de centimetri înălţime.

Concurenta clasatăpe locul 2, Larisa Avram, a primit şi titlul de Miss Fotogenie în timp ce titlul Miss Congeniality i-a revenit Nicoletei Cristina Nuţu, în vârstă de 22 de ani, cu înălţimea de 170 centimetri şi dimensiunile 72/63/89. Titlul Miss Popularitate, acordat ca urmare a preferinţelor publicului exprimate prin SMS, a fost înmânat tinerei Ileni Andreea Pîslaru, în vârstă de 22 de ani, cu înălţimea de 172,5 centimetri şi dimensiunile 89/67/94.

Totodată, cele cinci concurente care au ajuns în finala probei rochilor de seara vor reprezenta Bucureştiul şi la selecţia naţională Miss Univers România. Atmosfera la acest eveniment a fost întreţinută în timp ce participantele se schimbau de artişti precum Nick Kamarera, Alinka, Andreea Bănică şi Connect-R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult