Acasa MagazinLife Miss Honduras 2014, Maria José Alvarado, a fost ucisă

Miss Honduras 2014, Maria José Alvarado, a fost ucisă

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Miss Honduras 2014, Maria José Alvarado și sora sa, Sofia Trinidad Hernandez ar fi fost ucise de logodnicul acesteia din urmă în urmă cu o săptămână.

Miss Honduras 2014, Maria José Alvarado, a fost ucisă (foto:espana.oonot.com)

Miss Honduras 2014, Maria José Alvarado, a fost ucisă (foto:espana.oonot.com)

Corpul tinerei de 19 ani care urma să reprezinte statul Honduras la Miss World pe 14 decembrie și al surorii sale, Sofia Trinidad Hernandez, de 23 de ani, au fost găsite la aproape o săptămână după ce dispăruseră. Potrivit poliției, cele două femei au fost împușcate și îngropate pe malul unui râu în vestul Hondurasului, în apropiere de Guatemala. Plutarco Ruiz, logodnicul Sofiei Trinidad, ar fi mărturisit că a ucis victimele și le-a îngropat, cu ajutorul unui complice, Aris Maldonado. Cei doi bărbați au fost arestați.

Mobilul dublei crime rămâne un mister deocamdată. Cele două tinere ar fi fost ucise chiar în seara în care au fost răpite, joia trecută, după ce participaseră la petrecerea de aniversare a lui Ruiz. Dispariția lor a fost semnalată de mama fetelor sâmbătă. Un expert în criminologie a explicat că această crimă are caracteristicile criminalității organizate.

Astfel, Hondurasul a decis să nu trimită o altă reprezentantă la concursul Miss World de la Londra în semn de respect față de regina națională a frumuseții. Organizatorii concursului Miss World au exprimat condoleanțe într-un comunicat, afirmând că o ceremonie specială de omagiu cu celelalte concurente la Miss World va fi organizată duminică la Londra. Maria José Alvarado participa la o emisiune tv locală în calitate de model și era studentă la informatică, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult