Acasa MagazinLife Miss Romania a castigat Miss Bikini World 2010

Miss Romania a castigat Miss Bikini World 2010

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

Miss Romania a fost incoronata, sambata, castigatoare a celei de-a 35-a editii a finalei Miss Bikini World International la Sanya, o statiune de coasta din sudul provinciei chineze Hainan, informeaza Agerpres.

 

„Sunt atat de emotionata incat nu stiu ce sa spun. Toate concurentele sunt atat de puternice incat trebuie sa afirm ca sunt norocoasa ca am castigat”, a declarat Diana Irina Boanca, 22 de ani, studenta.

In total, 64 de concurente au luat parte la competitia desfasurata timp de zece zile. A fost pentru a patra oara cand China a gazduit finala acestei competitii de frumusete, tinuta pentru prima oara la Hollywood in 1972.

0 comentariu

Parvan Ada 17-09-2010 - 09:30

Nu suntem prietene, nu ne vizitam; Locuim de 28 de ani in acelasi imobil.Comanda politica a purtatorului de uniforme cvasi militare sau pur fasciste Mazare si executata de Dana Grecu este marsava;Doamna Ursulescu a fost si inainte de si dupa `89 un model moral:mama si sotie devotata, modesta, discreta, demna, fiica perfecta (si-a ingrijit mama cu abnegatie pana ce inima bolnava a aceasteia a incetat sa bata), dna.Ursulescu a insuflat dinamism, entuziasm,echilibru,corectitudine,impartialitate relatiilor de buna vecinatate si a participat benevol la rezolvarea tuturor problemelor administrative ale imobilului.Judecatoarea Ursulescu si-a educat exemplar cei doi fii si, daca „miliardarul” Dragos are vreo vina este doar aceea ca mama sa trebuie sa judece speta primarului Mazare.A propos, „miliardarul”locuieste in apartamentul sub standard mostenit de la bunica sa si sofeaza o rabla veche de 15 ani! Halal „infractor” ati „descoperit”!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult