Acasa MagazinLife Miss Universe 2012. Miss SUA, Olivia Culpo, a câştigat (video)

Miss Universe 2012. Miss SUA, Olivia Culpo, a câştigat (video)

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Reprezentanta Statelor Unite ale Americii, Olivia Culpo, a câştigat titlul de Miss Universe la a 61-a ediţie pentru prima dată din 1997.

Miss Universe 2012. Olivia Culpo, Miss SUA, a câştigat (foto: examiner.com)

Studenta de 20 de ani de la Universitatea din Boston, Olivia Culpo, a ajuns la această competiţie după ce a câştigat titlul naţional în calitate de Miss Rhode Island, reuşind să triumfe la concursul de  la casino-ul Planet Hollywood din Las Vegas în faţa altor 88 dintre cele mai frumoase femei din lume.  Poziţia a 2-a a fost ocupată de Miss Filipine, treapta a 3-a de Miss Venezuela, top 5 fiind încheiat de Australia şi Brazilia. În top 10 s-au situat 3 europence, Miss Franţa, Ungaria şi Rusia, România nereuşind să se claseze în top 16 prin Delia Ducă, a cărei vestimentaţie a dat naştere la multe controverse.

Potrivit huffingtonpost.com, Culpo, prima concurentă care să câştige Miss SUA concurând pentru Rhode Island, urmează să primească un salariu secret, să aibe la dispoziţie garderoba demnă unei regine, va primi produse de frumuseţe şi un apartament de lux în New York. Olivia Culpo este prima amercană care câştigă acest concurs prestigios după Brook Lee în 1997.Pentru a participa la această competiţie, concurentele nu trebuie să fie sau să fi fost căsătorite, să aibe copii şi trebuie să aibe o vârstă care să se încadreze între 18 şi 27 de ani la data de 1 februarie a anului în care se desfăşoară concursul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult