Miss Universe 2012. Scandalul pornit de Miss Romania | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Miss Universe 2012. Scandalul pornit de Miss Romania

Miss Universe 2012. Scandalul pornit de Miss Romania

scris de Laurentiu Banches
15 afisari

Reprezentanta României la cea de-a 61-a ediţie a Miss Universe,  Delia Monica Ducă, a reuşit să scandalizeze comunitatea de pe Facebook prin costumul tradiţional şi cel de baie.

Miss Universe 2012. Scandalul pornit de Miss Romania

Delia Monica Ducă și-a făcut apariția la competiţia de costume populare în modul cel mai penibil dintre toate participantele, într-un costum creat de către Cristina Săvulescu și Fofy by Euphoria Fashion, care a vrut să facă o aluzie la Constantin Brâncuşi. În schimb costumul nu pare să fie decât un mod grotesc de promovare a pornografie, departe de orice „ţinută popularătradiţională românească.

De asemenea, la proba costumelor de baie, Delia s-a prezentat pe scena, in fata juriului, intr-un bikini albastru, de sub care a lasat să se vadă prea multe, acesteia reproşându-i-se şi că are „bube” deasupra genunchiului drept. Cu toate acestea, Delia a reuşit să facă o figură frumoasă până acum la competiţia frumuseţii, clasându-se în primele 15 candidate în functie de comentariile juraţilor de la Missosology.org.

Delia Monica Ducă - Miss Romania

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult