Acasa MagazinLife Miss Universe 2012. Scandalul pornit de Miss Romania

Miss Universe 2012. Scandalul pornit de Miss Romania

scris de Laurentiu Banches
40 afisari

Reprezentanta României la cea de-a 61-a ediţie a Miss Universe,  Delia Monica Ducă, a reuşit să scandalizeze comunitatea de pe Facebook prin costumul tradiţional şi cel de baie.

Miss Universe 2012. Scandalul pornit de Miss Romania

Delia Monica Ducă și-a făcut apariția la competiţia de costume populare în modul cel mai penibil dintre toate participantele, într-un costum creat de către Cristina Săvulescu și Fofy by Euphoria Fashion, care a vrut să facă o aluzie la Constantin Brâncuşi. În schimb costumul nu pare să fie decât un mod grotesc de promovare a pornografie, departe de orice „ţinută popularătradiţională românească.

De asemenea, la proba costumelor de baie, Delia s-a prezentat pe scena, in fata juriului, intr-un bikini albastru, de sub care a lasat să se vadă prea multe, acesteia reproşându-i-se şi că are „bube” deasupra genunchiului drept. Cu toate acestea, Delia a reuşit să facă o figură frumoasă până acum la competiţia frumuseţii, clasându-se în primele 15 candidate în functie de comentariile juraţilor de la Missosology.org.

Delia Monica Ducă - Miss Romania

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult