Acasa MagazinLife Moartea lui Philip Seymour Hoffman rǎmȃne un mister pentru medici

Moartea lui Philip Seymour Hoffman rǎmȃne un mister pentru medici

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Un medic legist a declarat cǎ autopsia actorului american Philip Seymour Hoffman nu a dat rezultate concludente și alte analize sunt necesare.

Moartea lui Philip Seymour Hoffman rǎmȃne un mister pentru medici

O purtătoare de cuvânt a precizat că autopsia s-a terminat, dar alte analize sunt necesare pentru a determina cu precizie cauzele morții actorului, decedat la 46 de ani, duminică, 2 februarie, în casa lui din Manhattan, aparent în urma unei supradoze de heroină. Aceste rezultate ar putea fi obținute după mai multe zile. Corpul nu a fost restituit încă familiei, a mai precizat purtătoarea de cuvânt.

Hoffman, laureat al premiului Oscar pentru cel mai bun actor în 2006 în „Capote”, era unul dintre actorii cei mai apreciați ai Hollywood-ului și moartea sa a creat un șoc enorm. O slujbă în memoria sa este prevăzută pentru vineri, la New York, potrivit Agerpres. În localitatea Greenwich, în fața imobilului său din str. Bethune nr. 35, numeroși newyorkezi au depus flori, lumănări și inscripții omagiale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult