Acasa MagazinLife Moni şi Iri dau cu subsemnatul la Poliţie

Moni şi Iri dau cu subsemnatul la Poliţie

scris de L.M.
1 afisari

Monica şi Irinel Columbeanu au fost audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de sâmbătă, de la locuinţa din Izvorani.

Monica şi Irinel Columbeanu dau cu subsemnatul la poliţie

foto: bzi.ro

Ea a acuzat că a fost agresată de agenţii de pază ai soţului ei, iar el de tentativă de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Monica Columbeanu a depus două plângeri la poliţie, sâmbătă seară, pentru loviri şi alte violenţe, susţinând că ar fi fost agresată de agenţii de pază de la Izvorani, dar şi pentru tâlhărie, arătând că Irinel Columbeanu nu îi permite să ia autoturismul Bentley, care ar fi cumpărat din banii ei, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

La rândul său, Irinel Columbeanu a depus plângere, duminică seară, acuzând-o pe soţia sa de tentativă de tâlhărie, legat tot de autoturismul Bentley, despre care susţine că i-ar aparţine lui, dar şi de tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Monica Columbeanu a fost audiată de două ori în urma scandalului, sâmbătă şi duminică, iar Irinel Columbeanu a fost audiat duminică seară, a precizat Burada.

Luni dimineaţă s-au prezentat pentru audieri, la sediul IPJ Ilfov, cei doi agenţi de pază pe care Monica Columbeanu i-a acuzat de loviri şi alte violenţe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult