Acasa MagazinLife Monica Columbeanu a plecat din nou în America!

Monica Columbeanu a plecat din nou în America!

scris de D.P.
8 afisari

După ce săptămâna trecută conflictul Moni-Iri părea să se fi stins, Irinel Columbeanu a declarat  la CanCan TV , joi, că a aflat că aceasta a plecat din nou în America. Omul de afaceri a povestit că după ce ajunsese la un acord cu Monica în privința Irinei și a despărțirii, astăzi, s-a trezit că a mers singur la notar „ca un fraier”.

Monica Columbeanu a plecat din nou in AmericaIrinel Columbeanu a povestit că a încercat să o contacteze pe Monica pe mail și că nu înțelege de ce aceasta a ales să nu se prezinte la notar.

Omul de afaceri a povestit că în acordul cu Monica erau incluse condițiile accesului acesteia la fiica lor, dar că Irina rămânea în grija sa.

Eu am întrebat, ce vrei? Mi-a spus că vrea un program de vizitare normal, să aibă legături normale cu fiica ei. M-a întrebat: Tu ce vrei? – Eu i-am spus clar că vreau ca copilul să îmi fie încredințat mie spre creștere și educare și că am să îi asigur o relație absolut normală și firească ca și mamă a Irinei cu Irina”, a declarat Columbeanu.

1 comentariu

Mihai G 04-06-2011 - 06:43

Dupa aceasta escapada, Moni va pierde custodia fetitei, definitiv si irevocabil.
Orice copil are nevoie de stabilitate, nu sa ajunga sa doarma pe la oricine.
Columbeanu are o casa si fetita are patutul in care a crescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult