Acasa MagazinLife Monica Columbeanu a plecat în SUA să facă avort

Monica Columbeanu a plecat în SUA să facă avort

scris de Z.V.
5 afisari

 Invitat în platoul emisiunii CanCan TV, Irinel Coluimbeanu a făcut public adevaratul motiv al plecarii soţiei lui în SUA.

Irinel Columbeanu in platoul emisiunii CanCan TV

 Potrivit spuselor miliardarului, Monica ar fi părăsit România pentru a face avort peste Ocean.

 “De ce pleacă o femeie într-o asemenea situaţie? Trebuie să fie un motiv. Eu am informaţii că unul dintre aceste motive este ca să… mă rog, ştiu că o să vi se pară destul de scandalos ceea ce spun… dar trebuie să spun că a plecat pentru a face întrerupere de sarcină, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit stl.ro.

 Asta nu e tot! Omul de afaceri a aruncat o a doua bombă, susţinând că bebeluşul nu este al lui, ci al unui eventual amant.

 “A fost la o clinica particulară, şi-a făcut analizele şi a aflat că este însărcinată, iar eu nu am cum să fiu tatăl, trebuie să vă spun asta! Ea a plecat din ţară, crezând că nu o sa observe nimeni. Mare greşeală din partea ei”, a mai ţinut să precizeze Irinel la Cancan TV.

8 comentarii

digital 10-05-2011 - 00:01

eu credeam ca-l avorteaza pe virinel,la cat de macho e baiatu nu putea fi crescut decat intre labii!!

YAAKOV 10-05-2011 - 05:47

Mare dobitoc este asta ! Si-a luat o nevasta mult mai tanara si mai aratoasa decat el si in loc sa o fereasca de privirile futalailor (ochiul fura !), i-a angajat sofer tanar si a dus-o pe la televiziuni.
Eu m-as fi pus cu stromelega pe ea, sa-mi faca multi copii si sa aiba grija de ei, nu sa sa-si vanture bucile pe langa sulile sculate. As fi angajat sofer si servitori in casa numai de sex feminin.

Ciu Huhu 11-05-2011 - 09:59

Corect!

VALI 12-05-2011 - 00:42

CE MULT MI-A PLACUT PAREREA TA! HAHAHAHA AI MARE DREPTATE!

VALI 12-05-2011 - 00:47

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA CE TARE! FRUMOS COMENTARIU SI ACUM RAD!

diana 10-05-2011 - 07:03

esti nebun,Urinele!!!Nu mai stii ce sa inventezi,du-te si te trateaza psihopatule!!!

michael 10-05-2011 - 11:03

si daca?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult