Acasa MagazinLife Monica Columbeanu renunţă la custodia Irinei. Vezi condiţiile

Monica Columbeanu renunţă la custodia Irinei. Vezi condiţiile

scris de D.S.S.
11 afisari

Monica Columbeanu îi propune soţului său un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitări făcută de omului de afaceri Irinel Columbeanu prin care cerea ca soţia sa să fie de acord ca Irina să poată sta temporar la Izvorani, potrivit avocaţilor Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu.

Monica Irina si Irinel Columbeanu (Agerpres)

Monica Columbeanu renunţă la custodia Irinei (foto Agerpres)

Acest demers nu reprezintă o renunţare la obligaţia Monicăi Columbeanu de creştere şi educare a Irinei, ci un beneficiu pentru creşterea normală şi armonioasă a fetiţei”, precizează avocaţii acesteia.

În urma unei solicitări transmisă personal de Irinel Columbeanu, în prezenţa avocaţilor acestuia imediat după amânarea judecătorii cererii de reîncredinţare a Irinei de către Judecătoria Buftea, din 23 mai 2011, Monica este rugată să fie de acord ca fiica lor să poată sta temporar la Izvocari.

Astfel, avocaţii Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu au înaintat „o propunere concretă şi condiţionată prin care fetiţa să poată sta temporar şi cu tatăl acesteia”, raţiunea demersului fiind dorinţa Monicăi Columbeanu ca soţul acesteia să facă parte în mod activ din viaţa acesteia mai ales că de peste zece zile el nu şi-a mai vizitat fiica.

„Condiţiile esenţiale ale acestei propuneri sunt: 1. Irina trebuie să-şi continue programul educativ la aceeaşi grădiniţă; 2 Monica nu renunţă la custodia judecătorească, aceasta putând întrerupe oricând executarea acestuia acord; 3. Viaţa privată a Irinei va fi protejată contra expunerii publice; 4. Monica nu va fi denigrată direct sau indirect de către tatăl sau bunicul Irinei pe toată această perioadă, nici în prezenţa minorei şi nici în vreun mediu sau spaţiu public. Pe durata convenţiei de custodie comună Irinel Columbeanu va suspenda judecarea procesului de reîncredinţare a Irinei şi se va abţine de la formularea altor cereri civile în instanţă”, arată avocaţii.

Alte solicitări ale Monicăi Colubeanu:

 • Nicio decizie în legătură cu orice activitate în afara şcolii a micuţei nu va fi luată fără acordul Monicăi.
 • Monica este singura persoană care se va ocupa de sănătatea micuţei, care va decide la ce medic să meargă în cazul unor probleme de sănătate.
 • Irina să fie ferită de presă şi paparazzi.
 • Domnul Columbeanu trebuie să se abţină să facă înregistrări video sau audio cu Irina.
 • Dreptul Monicăi de a avea voie la vizite, chiar şi în reşedinţa din Izvorani.
 • Dreptul urmatoarelor persoane de a o vizita: Ramona, bunicul, bunica etc.
 • Pe toata durata convenţiei Irina va fi îngrijită de bunica fetiţei, Bulai Veronica.
 • În prezenţa Irinei nu se va fuma şi nu se vor consuma băuturi alcoolice.
 • Fetiţa nu va participa decât la serbări şcolare, adică la nicio adunare a adulţilor.
 • Micuţa nu trebuie să aibă acces la nicio emisiune sau o altă sursă care dezbate divorţul părinţilor ei.
 • Domnul Columbeanu şi apropiaţii lui se vor abţine de la comentarii negative la adresa mamei Irinei.
 • Pe toată durata convenţiei Irinel nu va plăti pensie alimentara, dar toate cheltuielile legate de educaţia Irinucăi vor fi suportate de către mamă.

 Gestul Monicăi este făcut din dragoste pentru Irina, afirmă avocaţii Dojană şi Murgu.

Următorul termen de judecare a cererii lui Irinel Columbeanu de a-i fi reîncredinţaă minora are termen în 6 iunie, termen până la care instanţa le-a cerut soţilor să cadă la un acord.

1 comentariu

ella 27-05-2011 - 04:32

Sint de acord cu faptul ca M.colummbeanu nu isi doreste fetita. Daca are asa un contract banos la indemina si pe deasupra mai poate si lua fetita in America fara acordul tatalui ce mai asteapta? Doar asta si-a dorit cind s-a hotarit sa divorteze. Iar acuma este dispusa sa renunte la contract doar de dragul copilului ,vezi doamne ca acesta sa beneficieze de prezenta ambilor parinti. Dar de ce divorteaza atunci? De ce nu si-a organizat viata profesionala intii prin forte proprii (contract gras in america , bani in America, casa in America…..)si mai apoi sa fi divortat si sa fi luat fetita cu ea.
Totul arata ca un scenariu prin care M.Columbeanu doreste sa obtina avantaje materiale de pe urma divortului. Planul ei e machiavelic si probabil isi are originea intr-una din celebrele telenovele americane sau hispanice.
In locul lui Irinel Columbeanu i -as da copilul lui M.Columbeanu care oricum o va pasa inapoi tatalui mai devreme sau mai tirziu caci copilul este doar o piedica in calea ei

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult