Acasa MagazinLife Monica Gabor a pierdut. Irina rămâne cu Irinel Columbeanu la Izvorani

Monica Gabor a pierdut. Irina rămâne cu Irinel Columbeanu la Izvorani

scris de L.M.
3 afisari

Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, ca Irina Columbeanu să rămână în custodia tatălui său, Irinel Columbeanu. Instanţa a respins recursul depus de Monica Gabor (Columbeanu), fosta soţie a miliardarului.

Irina si Irinel Columbeanu

Avocaţii Monicăi şi ai lui Irinel au prezentat instanţei situaţiile financiare ale celor doi foşti soţi, iar magistraţii au hotărât că Irina trebuie să rămână la Izvorani. „Consider că instanţa a dat dovadă de multă înţelepciune, în ciuda încercărilor grosolane ale avocatului Monicăi Gabor de a manipula justiţia, prin diverse tertipuri penibile„, a spus Irinel Columbeanu, pentru Realitatea TV.

Judecătoria Buftea a decis, în 27 iunie, ca Irina să rămână cu tatăl ei, Irinel Columbeanu, hotărârea fiind menţinută la apel. „Cu privire la posibilităţile materiale, instanţa remarcă faptul că,deşi ambii părinţi dovedesc mijloace de trai care le primit creşterea unui copil,totuşi condiţiile de care beneficiază pârâtul reclamant sunt superioare şi pot asigura creşterea în continuare a minorei la un nivel cu care a fost obişnuită de la naştere. Asupra posibilităţilor de dezvoltare fizică,intelectuală şi morală pe care copiii le pot găsi la unul dintre părinţi,instanţa reţine că,ulterior încredinţării provizorii, pârâtul a manifestat discernământul necesar pentru a asigura minorei prezenţa unor cadre pregătite alături de ea. S-a depus,în acest sens,un contract de muncă încheiat cu o absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Bucureşti,care urmează a exercita atribuţii de creştere şi educare a minorei„, arată instanţa în motivarea deciziei.

Totodată, instanţa a avut în vedere la luarea măsurii de încredinţare şi faptul că „bunicul patern s-a preocupat şi anterior despărţirii soţilor de educaţia minorei, astfel că este necesar ca fetiţa să poată avea legături strânse cu acesta„.
Faţă de toate considerentele expuse, instanţa apreciază că pârâtul reclamant prezintă condiţii mai bune decât reclamanta pentru creşterea şi educarea minorei„, mai arată instanţa.

1 comentariu

BULA 23-08-2011 - 18:19

Bogatanii sunt la putere.
Normal este ca minorii sa ramana la mama si tata sa plateasca pensie alimentara. Mama a tinut copilul in burta ei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult