Acasa MagazinLife Monica în poartă la Izvorani: Vreau să o văd pe Irina! Irinel a refuzat-o! – VIDEO

Monica în poartă la Izvorani: Vreau să o văd pe Irina! Irinel a refuzat-o! – VIDEO

scris de Bogdan Crețu Roman
5 afisari

Monica Columbeanu a fost marţi la vila din Izvorani şi a încercat să o vadă pe fiica ei, Irina. S-a lovit însă de refuzul lui Irinel Columbeanu care nu a lăsat-o să intre.

monica-irinel-columbeanu-poarta-irina-izvorani-divortMonica i-a cerut lui Irinel, prin intermediul unui apel telefonic realizat în faţa jurnaliştilor, să o lase să-şi vadă copilul: „Sunt foarte îngrijorată şi vreau să o văd pe Irina”. Dar Irinel nu s-a lăsat înduplecat.

Tribunalul Bucureşti a admis, săptămâna trecută, plângerea Monicăi Columbeanu faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu.

Monica a primit custodia Irinei, până la finalizarea procesului de divorţ. Irinel a refuzat însă să o lase pe Monica să vadă copilul sau să i-l încredinţeze acesteia, pe motiv că fetiţa ar fi bolnavă. Magnatul de la Izvorani va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea copilului.

În scandalul mediatic dintre cei doi, Irinel a declarat că soţia lui s-ar fi prostituat înainte de a deveni doamna Columbeanu şi că are probe care dovedesctarifele pe care Monica le-a perceput”. În schimb, tatăl Monicăi i-a apărat onoarea fiicei şi a spus că aceasta ar fi fost virgină până la căsătorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult