MTV Europe Music Awards: Nominalizarile "Best Romanian Act" | Ziua Veche
Acasa MagazinLife MTV Europe Music Awards: Cine se luptă la „Best Romanian Act”

MTV Europe Music Awards: Cine se luptă la „Best Romanian Act”

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Cinci artişti români se vor lupta pentru premiul „Best Romanian Act” ce se va decerna la gala MTV EMA ce va avea loc în 2012, în Germania, la Frankfurt.

MTV EMA 2012: Nominalizarile pentru "Best Romanian Act"

În acest an, vor concura şi vor lupta pentru voturile fanilor, dar şi pentru a ajunge la Frankfurt, unde se va desfăşura festivitatea de premiere, Maximilian feat. MefX, nominalizaţi cu piesa „Sophie”, Grasu XXL feat. Guess Who – cu „LaLa Song„, Guess Who feat. deMoga – cu „Tot Mai Sus”, CRBL feat. Helen – cu „K-Boom” şi VUNK feat. Antonia – cu „Pleacă”. Conform unui comunicat de presă remis de mediafax, sesiunea de vot va fi deschisă pe pagina de web MTV România,iar cel care obţine cele mai multe voturi după patru săptămâni va intra în competiţia „Best European Act„, unde va concura cu alţi artişti, din toată Europa, începând cu data de 15 octombrie.

Câştigătorul de la „Best European Act” va intra în actul final „Global Award”, pentru care se votează din 22 octombrie până pe 9 noiembrie. Cea de a 19-a ediţie Europe Music Awards va avea loc pe 11 noiembrie, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale şi, în acelaşi timp, o uriaşă petrecere la nivel mondial cu cele mai neaşteptate reprezentaţii şi apariţii pe scenă, implicând artişti din toată lumea. În 2012 premiile se vor decerna la Frankfurt, oraş în care festivitatea se întoarce după aproape 10 ani de când a fost susţinută prima dată aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult