Acasa MagazinLife Mulatra Agnes s-a întors la O-Zone

Mulatra Agnes s-a întors la O-Zone

scris de L.M.
56 afisari

Agnes Matoko a tot sperat, luni intregi, ca Lucian Becali se va face baiat cuminte si va reveni in bratele ei, dupa escapadele cu Andreea Bododel sau Sanziana Buruiana, relatate pe larg de tabloide.

Ultima isprava a nepotului lui Gigi Becali, alaturi de Simona Trasca, se pare ca a umplut paharul dezamagirilor. Mulatra a suferit cat a suferit, dar in cele din urma s-a reorientat repede spre un fost iubit. Este vorba despre fostul component al trupei O-Zone, Arsenie, cu care a avut o relatie de mai multe luni, in urma cu aproape doi ani.

Agnes Matoko a avut o prezentare de moda inedita, in club Tan Tan, de pe bulevardul Carol si l-a chemat acolo si pe artistul din Republica Moldova. L-a asigurat ca nu exista paparazzi in club si ca poate veni fara probleme. Arsenie s-a conformat si a raspuns invitatiei manechinului de culoare, iar la finalul defilarii, cei doi au petrecut impreuna in Tan Tan, semn ca formeaza din nou un cuplu.

Aparitia pe podium a lui Agnes a fost una spectaculoasa, pe langa rochia stralucitoare, ea avand si o coafura extravaganta, care a socat asistenta. Nu a fost insa singura cu o astfel de frizura exotica, si celelalte colege de prezentare fiind in acelasi ton. Astfel, vedeta Playboy, Roxana Dobre, Miss Turism Romania, Alina Clapa, Cosmina Mierlescu, Andreea Ilie sau Denisa Modilca s-au duelat in frizuri indraznete, realizate la Touche salon, de pe Decebal. Totul s-a transformat intr-o intrecere de exotism si excentricitate, o demonstratie de coafuri extravagante si make-up- uri sofisticate, intitulata sugestiv „Crazy Hair Party”. La final, a urmat o petrecere pe cinste, la care au luat parte si cele opt manechine din prezentare, cu concursuri si tombole inedite, la care petrecaretii au castigat premii surpriza.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult