Acasa MagazinLife Mutu a sarit la bataie intr-o parcare pentru Consuelo

Mutu a sarit la bataie intr-o parcare pentru Consuelo

scris de Ziua Veche
1 afisari

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu si sotia sa Consuelo au fost implicati intr-un incident, in dimineata zile de joi spre vineri, in timp ce se intoarceau acasa dupa o noapte petrecuta la „Cavalli Club” din Florenta, alaturi de doi prieteni, informeaza presa italiana. Mutu si-ar fi aparat sotia de avansurile unor straini, care i-au agresat intr-o parcare.

 

 

Potrivit editiei online a ziarului La Repubblica, Consuelo si Mutu au petrecut joi noapte alaturi de doi amici, bijutierul libanez Gruosi Fawaz si omul de afaceri Buti Tommaso, iar in jurul orei 2.00 au parasit localul din Florenta si se indreptau catre masinile ce erau parcate in Piazza del Carmine, moment in care au fost abordati de doi necunoscuti care i-au facut avansuri sotiei atacantului roman, informeaza Mediafax.

„Noapte de uitat pentru Adrian Mutu si sotia sa Consuelo. Atacantul Fiorentinei a fost la Cavalli Club din Florenta cu sotia sa si doi prieteni, bijutierul libanez Gruosi Fawaz si omul de afaceri Buti Tommaso. In timp ce mergeau spre masinile lor parcate in Piazza del Carmine, doi straini au abordat-o pe sotia lui Mutu, facandu-i avansuri. In acest moment, ar fi intervenit Mutu, Buti si Gruosi, pentru a-i indeparta pe cei doi necunoscuti, dar acestia l-au lovit cu palma pe Buti si cu pumnul pe Gruosi”, noteaza sursa citata.

Ziarul La Nazione a notat, in editia sa online, ca persoana care a anuntat politia a fost Buti Tommaso, in vreme Gruosi Fawaz a trebuit sa mearga la spitalul Careggi din Florenta pentru a primi ingrijiri medicale. Cei doi atacatori au reusit sa scape de politie, iar identitatea lor ramane necunoscuta, noteaza cotidianul italian.

Site-ul violanews.com scrie, vineri, ca atacantul Adrian Mutu, care va afla perioada suspendarii in cazul de dopaj cu sibutramina la 19 aprilie, vrea sa ramana la Fiorentina, deoarece se simte dator fata de club si fata de coechipierii sai.

„Adrian Mutu vrea sa ramana la Fiorentina pentru un fel de compensatii, deoarece se simte dator fata de echipa si club, mai ales ca acel gest necugetat de a lua sibutramina a provocat atatea probleme formatiei lui Cesare Prandelli”, scrie sursa citata.

Vicepresedintele clubului Fiorentina, Mario Cognigni, a declarat, joi, intr-un interviu pentru La Nazione, ca Adrian Mutu este un campion de inalt nivel, care intra in planurile gruparii si pentru viitor. „Daca ma gandesc la ce ne-a facut in ianuarie, ma apuca nervii, dar Adrian e un mare campion si mereu am avut un raport de simpatie, de aceea el intra in planurile noastre de viitor”, a afirmat Cognigni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult