Acasa MagazinLife Nantes: „Penisul lui Titan” admirat de 2000 de persoane

Nantes: „Penisul lui Titan” admirat de 2000 de persoane

scris de Laurentiu Banches
45 afisari

Aproximativ 2000 de vizitatori au venit la Nantes sǎ vadǎ floarea numitǎ „penisul lui Titan” (Amorphophallus Titanum), care ȋnflorește o datǎ la 10 ani.

Nantes: „Penisul lui Titan” admirat de 2000 de persoane (foto:huntington.org)

Luni, 30 iunie, grădina botanică din Nantes (Franța) era ȋmpȃnzitǎ de curioși veniți să vadă, după circa o oră și jumătate de așteptare, floarea numită „penisul lui Titan”, care înflorește o dată la zece ani. Planta a înflorit „duminică la 15:35”, a anunțat directorul grădinii botanice, Romaric Perrocheau, potrivit 7sur7.be. Ȋn total au venit circa 2.000 de persoane, care au dorit să fotografieze și să miroasă, câteva minute numai, floarea rară în formă de falus, cu miros extrem de neplăcut.

„(Planta) poate fi fotografiată, dar nu atinsă”, scrie pe un panou de lângă floarea de culoare gălbuie, care se înalță în mijlocul unei corole violet cu alb. Mirosul Amorphophallus Titanum — destinat să atragă insectele — seamănă cu un amestec de „cadavru și carne stricată, de brânză și șosete ude”, a adǎugat directorul grădinii botanice din Nantes, conform Agerpres. Inflorescența va începe să dispară de miercuri: „Se va ofili și va cădea”, a spus Perrocheau. Achiziționată în 2012 de primăria din Nantes, floarea, originară din Sumatra, este a treia din acest soi care înflorește în Franța.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-07-2014 - 13:25

…” Mirosul Amorphophallus Titanum — destinat să atragă insectele — seamănă cu un amestec de „cadavru și carne stricată, de brânză și șosete ude”, a adǎugat dir….”

Din imagine nu se distinge daca provine de la fallusul perushului de Bat_YAM !
Nu apare CIRC um CIZ IA , doar mirosul de cadavru !

CONGO 01-07-2014 - 14:39

Sigur, te si repezisi la mirosit penisu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult