Acasa MagazinLife Naomi Campbell, top model în scaun cu rotile – vezi cum a ajuns în această situaţie (foto)

Naomi Campbell, top model în scaun cu rotile – vezi cum a ajuns în această situaţie (foto)

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Cunoscut top model britanic Naomi Campbell a fost jefuită şi agresată la Paris, suferind o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor.

Naomi Campbell, top model în scaun cu rotile (foto: thedailymocha.com)

Naomi Campbell a mers la poliţie pentru a raporta incidentul, petrecut în urmă cu aproximativ o lună, iar apoi s-a deplasat la bordul unui avion privat în oraşul Vail din statul american Colorado, unde a fost tratată de un renumit chirurg ortoped. Potrivit mediafax, Campbell a fost văzută pentru prima dată deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile în luna decembrie, însă modelul britanic nu a oferit în acel moment nicio explicaţie despre felul în care s-a accidentat.

O sursă din cercul de prieteni ai starului ajunsă la 42 de ani a declarat pentru New York Post că pentru Naomi „A fost un moment terifiant. Ea crede că hoţii au pândit-o, au urmărit-o şi au aşteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci când era singură. A fost atacată pe stradă, în timp ce încerca să oprească un taxi, şi a fost jefuită„. Aceaşi sursă a adăugat că top modelul  „A suferit o accidentare la un picior, atunci când a fost împinsă în mod violent pe asfalt. E foarte afectată de acest incident”.

Ea îşi petrece convalescenţa la Miami, înainte de lansarea în luna februarie a noii emisiuni-concurs „The Face”, în cadrul căreia renumitul model britanic va debuta în calitate de prezentatoare de televiziune. Naomi Campbell, care şi-a început cariera la 15 ani a fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Naomi Campbell a fost jefuita si atacata in Paris (foto:x17online.com)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult