Acasa MagazinLife Narcis Iustin Ianău, finalistul concursului Romanii au talent, ştia că o să piardă-VIDEO

Narcis Iustin Ianău, finalistul concursului Romanii au talent, ştia că o să piardă-VIDEO

scris de L.M.
2 afisari

Narcis Ianău s-a clasat pe a doua pozitie in finala concursului Românii au talent, în urma voturilor publicului si a acceptat cu demnitate înfrangerea, deşi înaintea finalei era cotat cu cele mai mari şase.

Narcis Iustin-castigatorul concursului Romanii au talent

Narcis Iustin-castigatorul concursului Romanii au talent ?

Nu sunt deloc dezamagit. Nu m-am asteptat sa castig. El nu are parinti, i-a pierdut de mic, eu am parinti. Oricum ma bucur foarte mult pentru el. Eu voi continua sa cant pentru ca asta vreau sa fac”, a declarat  Narcis imediat după marea finală de la Pro TV.

Tânarul Narcis este hotărât să-şi cultive talentul, inclusiv peste hotare, cu atît mai mult cu cât a primit deja câteva oferte din strainate:”Deja am primit cateva oferte, dar nu din ţară, din afară. Da, aş pleca din Romania„, a spus Narcis Ianău.
Adrian Ţuţu, tânărul finalist al emisiunii Românii au talent, este considerat de Andra „viitorul Eminem al Romaniei”.

9 comentarii

mumu 26-04-2011 - 13:40

ca andra e doar o umflata proasta mira pe careva ?

ana 26-04-2011 - 14:14

ba gata despre andra :-w :@

zuzu 26-04-2011 - 15:40

are voce dar nu sti ce sa cante prima melodie a fost cool dar restul nu prea mai ales ultima dak o canta prima mel. la finala poatee castiga asta e parerea mea BLEA

silvia 26-04-2011 - 16:31

draga mumu , abtine-te! nu iuta ca andra abia a nascut. care e problema ta?

ana 26-04-2011 - 19:15

bai nene,cat de greu e sa vezi un talent…nu am nimic cu adrian,ba chiar pot sa spun ca ma bucur pt el,dar talentul de departe s-a vazut cui apartinea

... 26-04-2011 - 19:35

Fara suparare , nu am nimic cu nimeni , dar cred ca Adrian,care habar nu are ce este muzica,nici nu poate fi comparat cu Narcis , care este un contratenor si are o voce de exceptie…Imi pare aru ca s-a votat cazul si nu talentul!

digital 26-04-2011 - 19:42

ba, faceti dreaq referendum,dar terminati cu cretinii!!!de rahaturile astea va freaca pe voi,retardatilor!!

nico 27-04-2011 - 08:25

este jenant! In Romania nu ai nici o sansa sa devii cistigator, atit timp cit nu stim sa pretuim adevaratele talente. Adrian nu este un adevarat talent, este doar un caz social! Il felicit pe Narcis poate in strainatate va fi cu adevarat apreciat!

gabi 27-04-2011 - 19:05

bai fratilor ce daca a castigat Adrian si nu Narcis so fi votat cazul dar multi dintre voi ati votat pe Adrian nu mai vb recunosc Narcis are voce dar are parinti .pe Adrian cine il ajuta a cine. nare parinti de 14 ani ce naibi a trecut prin multe si vb lu Andra o sa fie un eminem va ofticati sau ce ??

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult