Acasa MagazinLife Natasha, în sânii goi la ”Românii au talent” (video)

Natasha, în sânii goi la ”Românii au talent” (video)

scris de L.M.
538 afisari

Teodora Bencea (Natasha) dansatoare 27 de ani picteaza cu sanii la Romanii Au Talent in editia speciala de Paste din 12.04.2015O concurentă de la ”Românii au talent” a reuşit să încingă spiritele în ediţia specială de Paşte.

Natasha, în sânii goi la ''Românii au talent''

Natasha, în sânii goi la ”Românii au talent”

Blonda a vrut cu tot dinadinsul să îi impresioneze pe membrii juriului de la ”Românii au talent” şi a realizat un tablou pictat cu… sânii!

Teodora Bencea (Natasha), în vârstă de 26 de ani, a apărut pe scenă îmbrăcată sumar, spre deliciul celor prezenţi. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a renunţat la sutienul pe care îl purta. Ce a urmat a încântat-o peste măsură pe Mihaela Rădulescu. Ea a început să picteze un tablou cu sânii goi, pe care îşi pusese vopsea în mai multe culori.
Cea care s-a arătat cu adevărat indignată a fost Andra, aceasta apăsând imediat butonul de X, urmată de Andi Moisescu: ”Am vrut să opresc acest moment pentru copiii care se uită la această emisiune. Nu mi se pare că îşi are locul acest dans în concurs”, a spus Andra, la ”Românii au talent”. Juraţii Andra şi Andi i-au dat tinerei pictoriţe doi de ”NU”.
Momentul, însă, a fost savurat în totalitate de Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, care i-au acordat tinere doi de ”Da”. Ba mai mult de atât, diva de la Monaco şi-a exprimat părerea despre mişcările blondei.

”Mie mi se pare foarte educativ, iar sânii nu dăunează copiilor. Copiii de acolo au supt lapte”, a conchis Răduleasca, spre nemulţumirea Andrei.

Nici Bebe Cotimanis nu şi-a putut stăpâni reacţia: ”Eu sunt colecţionar de artă, stabileşte un preţ”. Deşi nu a primit 4 de ”DA”, blonda a trecut în etapa următoare. Cel care a ajutat-o să meargă mai departe a fost Smiley. El i-a oferit şansa de a ajunge în semifinală, nu înainte de a-i pune mâna pe sâni. Solistul a vrut să rămână cu o amintire şi i-a lipit acesteia o coală albă pe sâni, pentru a se lipi vopseaua mai bine. Fără să vrea, Smiley i-a atins sânii blondei, motiv care l-a făcut pe Pavel Bartoş să râdă în hohote.

Pictorița” cu sânii de la Românii au talent, din prima zi de Paște, nu a fost prima „artistă” de acest gen care a apărut pe scena emisiunii încercând să apară în program. „Se uită și copii la această emisiune!” Andra este cea care a atras atenția, când pe scena de la Românii au talent o fată își dezvelise sânii și, cu pieptul mânjit de vopsea, mâzgălea ceva pe o hârtie. „Ne-am pierdut deja mult timp”, a spus și Andi Moisescu despre moment.
Mihaela Rădulescu a fost singura care a apreciat prestația oferită de Pro TV în prima zi de Paște, în timp ce pe ecran au fost prezentați, în mai multe primplanuri, sânii dezgloiți ai tinerei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult