Acasa MagazinLife Neculai Onţanu a organizat Nunta de aur din arest (video)

Neculai Onţanu a organizat Nunta de aur din arest (video)

scris de D.P.
37 afisari

Fostul primar Neculai Onţanu, aflat în Beciul Domnesc, se străduie şi din spatele gratiilor să dea o mână de ajutor candidatului PSD-PUNR la alegerile locale.

invitatie nunta de aur ontanuPrimăria Sectorului 2 a organizat sâmbătă, cu doar câteva zile înaintea începerii campaniei pentru alegerile locale, sărbătorirea „cuplurilor de aur” din sectorul 2.

Evenimentul, intitulat “Nunta de aur – reînnoirea jurămintelor în stil european” a avut loc la Sala Palatului. Sărbătoriţilor le-au cântat Anastasia Lazariuc şi Ion Suruceanu. Gazde au fost viceprimarul Mihai Mugur Toader, candidatul PSD-UNPR la funcţia de primar al sectorului,  şi directoarea Mariana Georgescu, care a anunţat că întreaga acţiune a fost “gândită de domnul primar Onţanu”, care a semnat personal şi invitaţiile.

Potrivit unor surse de la faţa locului, la finalul spectacolului,  invitaţii au fost invitaţi să părăsească sala prin uşile laterale, pentru ca sărbătoriţilor să le fie înmânate tradiţionalele plicuri într-un mod cât mai discret. Nu ştim cât a fost darul, dar a fost bine primit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult