Acasa MagazinLife Nelu Ploieşteanu, internat de urgenţă

Nelu Ploieşteanu, internat de urgenţă

scris de C.P.
26 afisari

La o zi după ce a participat la petrecerea marilor actori ai României, unde a întreţinut atmosfera cu melodiile sale, Nelu Ploieşteanu a ajuns în spital.

Nelu Ploieşteanu a fost internat, luni, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fiind suspect de pneumonie, informează România TV. Problemele au apărut la o zi după petrecerea de Sfântul Ioan la care au participat mai mulţi mari actori ai României. Pe numele său real Ion Dumitrache, artistul a petrecut şi luni, cu ocazia zilei onomastice, dar apoi a ajuns la spital. Artistul, în vârstă de 72 de ani, a venit la Floreasca în jurul orei 19.15, acuzând probleme respiratorii. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa, citat de Mediafax, artistul va rămâne sub supraveghere medicală, probabil, timp de câteva zile.

După petrecerea actorilor de elită ai României, Mircea Albulescu a ajuns şi el la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din cauza unui puseu de tensiune, dar a fost externat luni dimineaţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult