Acasa MagazinLife Nevasta lui Sarkozy merge cu “Dulcea Franţă” la tribunal

Nevasta lui Sarkozy merge cu “Dulcea Franţă” la tribunal

scris de A.P.
4 afisari

Carla Bruni a depus plângere împotriva ziarului “Midi libre” pentru a fi difuzat un fragment dintr-un cântec al soţiei preşedintelui fără a avea autorizare.

Ziarul Midi libre se va judeca în instanţă cu nevasta lui SarkozyParchetul din Paris a deschis o anchetă, pentru a afla în ce condiţii a ajuns, în luna februarie, din studiourile de înregistrare în presă o bucată din cânteculDouce France”, interpretat de Bruni în italiană.

Nevasta şefului de la Elysée a luat foc când presa din întreaga Franţă a preluat cu delicii bucăţica de cântec interpretată de ea fără prea mult har. Scandalul a fost cu atât mai mare cu cât, la origine, şansoneta “Dulce Franţă” a fost interpretată de un monstru sacru al scenei franceze, Charles Trenet.

În faţa reacţiei furibunde a Carlei Bruni, presa franceză a retras rapid de pe site-uri înregistrarea. Inclusiv blogurile au şters fragmentul melodiei.

Ascultaţi aici o înregistrare rarisimă a cântecelului Dolce Francia” care a pus pe jar Palatul Elysée şi întreaga presă franceză, precum şi interpretarea originală a lui Charles Trenet.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult